Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze egy csajjal?
16/fiu vok, mar feltettem 1 kerdest 1 csajjal kapcsolatba...itt a link :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Olvassatok el, es utana olvassatok itt tovabb a sztorit. . . A multkori arrol szolt h mit akarhat a csaj, es hat most taliztam vele.
o irt h talizunk? mondom igen,es aztan taliztunk. Setalgattunk, meghivtam 1 italra :DD...aztan meeg setalgattunk es haza kisertem. Utkozben atoleltem a derekat:D finom:D aztan nemsokara ra , megfogtam a kezet (ugy mint a szerelmesek szoktak:D), majd elertunk a kapujahoz, es a csaj atolelt engem, aztan en megcsokoltam:D ez egy nagyon jo csok volt:P es aztan meg kivette a kulcsot, h nyissa ki a kaput es meg1x atolelt h akkor szia stb...es megint megcsokoltam::D aztan kinyitotta a kaput:D es meg lett 1 szajpuszi, mondtam h legyen jo xd es szia szia. Aztan beszeltunk smsbe, es megkert h ne mondjam el senkinek se ami tortent...de en mar a legjobb lany baratomnak elmondtam ezt ami tortent meg az nap este...az sms elott:| Nah jo semmi gaz. (megigerte h nem mondja el senkinek)..Aztan megkerdeztem tole h ez a csok , jelent-e neki valamit, es azt mondta h o ugy akarja h baratok maradjunk es igy smarolgathatunk xd...
Aztan masnap kicsit veszekedtunk, mert a "legjobb lany baratom" akinek elmeseltem mindent, kipletykalt...es most a csaj megharagudott ram, mert mar mindenki tud mindent...
Es neki volt 1 masik orszagbol pasija...aztan meg az nap kesobb szakitottak, es nem is mertem megkerdezni tole, h jarjunk-e...
Most kerlek segitsetek hogyan jojjek ossze a csajszival? Kimeljetek a huje valaszoktol! elore is koszi
am a csaj 13 lesz xd
16 te balfassz!
Szerintem egy kicsit nagy a korkülönbség de ahogy gondolod. Ezt meg kéne beszélni a "legjobb barátnőddel" meg a csajjal is. A pletykálósnak személyesen bocsánatot (neked is de külön) kéne kérnie a csajodtól! Ez csak egy ötlet!
ma 03:47- 16 vok...mar le irtam...
ma 03:58- Kisjanos- Koszi a valaszt:)
ma 04:03- nak ....miert nincs humor erzekem???
am meg ha akartok kepet latni rolla, akkor csak szoljatok:)
sexy kiscsaj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!