Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom női arckrémet használ?
Figyelt kérdés
Más pasija is ezt csinálja? Elég idegesítő mer nem ismeri be és amúgyse olcsó így 2szer olyan gyorsan elfogy...
persze tudom h titokban használja mer érzem az illatát (rózsa illata van :D) meg persze néha látom is.
20/L
2011. aug. 29. 23:01
11/17 anonim válasza:
Használja csak nyugodtan nincs ebben semmi rossz :)
12/17 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Amúgy is mostani "férfiak" imádják a női ruhákat s mindent ami nőies és olyanok,mint a tengerpart. Akkor miért is meglepő ez?
13/17 anonim válasza:
És amikor ti elb.sszátok az ember új borotváját az nem baj?
14/17 anonim válasza:
Az én párom is női Vichy hidratáló arckrémet használ borotválkozás után,mert azt mondja,hogy ez sokkal jobb,mint az összes férfiaknak gyártott kozmetikum. Megértem és nem zavar,bár az övének nincsen kifejezetten nőies illata. Egyébként meg magának veszi,úgyhogy még azért sem tudok bosszankodni,hogy az enyémet használja :)
15/17 anonim válasza:
Ezzel semmi gáz, volt, hogy én is nőit vettem, mert egyszerűen olcsóbb volt, mint a for Men.
16/17 anonim válasza:
A bőr az bőr, ha száraz a bőre, akkor inkább örülj neki, hogy foglalkozik vele, a legtöbb férfi olyan, mint a ygerek, és csak azért nem hajlandó valamit hasznlni, mert az olyan nőies.
Amúgy a férfiaknak árult krémekben is ugyanaz van többnyire, csak kisebb a választék belőlük pont azért, mert a legtöbb pasi ehhez igénytelen...
17/17 anonim válasza:
Engem az ajakápolójával ken be néha ha látja h ki van száradva a szám és a múltkor kipróbálta a lábszáramon a gyantát bár nem nagyon látszik meg mert nem sok szőr van a lábamon vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!