Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeret? Vagy csak még érdekli h mit csinálok nélküle? Mi lehet?
Figyelt kérdés
ő "dobot" engem ,de ha felmegyek msn-re már röktön rám ír meg kiírtam egy szívet és 10 percig kérdezgeti h kinek írtam ki aztán írtam h mit érdekli és írta h nem érdekli 5 perc múlva megint elkezdi kérdezgetni!2009. ápr. 18. 21:09
1/10 A kérdező kommentje:
meg ha felmegyek 2 perc múlva is fent van és rám ír!és ha kijelentkezek (rejtve kapcsolodok) akkor ő rögtön elfglalt lesz vagy kijelentkezik :D
2009. ápr. 18. 21:10
3/10 anonim válasza:
Sztem lehet buntudata es megbanta...vagy pedig tenyleg (es valoszinubbnek tunik)h csak jatszik veled :(
4/10 A kérdező kommentje:
egyépként nem változot sok minden annyi hogy azóta sokkal többet érdeklődik felőlem és nem megyünk el sehova ketten mondjuk azt nem tom h miért dobot de ha ő nem szakitott volna velem rövidest én szakítottam volna vele szóval biztos h nem fogok megont össze jönni vele
2009. ápr. 18. 21:19
5/10 anonim válasza:
meg az okat sem mondta meg hogy miert??? hmmm... hat akkor egyertelmu...csak jatszik veled..meddig voltatok egyutt?
6/10 A kérdező kommentje:
2 hónap (egyépként én 13 és fél vagyok ő 13)
2009. ápr. 18. 21:34
7/10 anonim válasza:
sztem meg gyerek... jatszik veled egyertelmu!!!
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (de jó h még nem hallottam olyat hogy ilyen fiatalon blablabla :D)
2009. ápr. 18. 21:38
9/10 anonim válasza:
csak idegesiteni akar. (tapasztalat)
10/10 A kérdező kommentje:
de miért csinálja?mert hülye vagy mi?(na jó ez hülye kérdés , mert idegesíteni akar de miért?tudom hülyén hangzik de aki érti a kérdést az lécci válaszoljon :D
2009. ápr. 18. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!