Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket vegyem meg neki? Egy éves évfordulónk lesz.
A barátnőmnek szeretnék nyakláncot venni ajándékba, kettő közül nem tudok választani.
Én 23 éves vagyok, ő meg 20 éves.
vagy
Igen, az elsőt fogom megvenni karlánccal együtt.
Legszívesebben megvenném neki a másik nyakláncot is, de az már tényleg túlzás lenne.
Köszönöm a válaszokat.
hát nem tudom, igazából nekem egyik sem tetszik !
Ha már ennyi pénzt tudsz rá szánni , akkor valami különlegességet is vehetnél !
Nálam ha arany, akkor briliáns ékszer :)
és én a helyedben egy gyönyörű gyűrűt vennék neki, az nekem valahogy "személyesebb" vagy nem tudom, én jobban örülnék neki az biztos, de te ismered a barátnődet !
Én nem hurroglak le azért, mert megteheted ...
Nekünk pl innen van a karika gyűrűnk és innen van az eljegyzési gyűrűm is, soha senkinek még csak hasonlót sem láttam :)
sztem ennyi pénzért, sokkal különlegesebbet tudsz venni hidd el !!!!
26/L
egyértelműen az első.
a második szerintem béna. De a fehér arany gyönyörű. Biztosan nagyon szeretheted.. és biony klasz dolog, hogy 20 évesen megengedhetsz ilyet magadnak.. irigyelek érte.. :)én 28 éves vagyok..de sajna nem telik ilyenre..álmodozni viszont lehet róla,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!