Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket vegyem meg neki? Egy éves évfordulónk lesz.
A barátnőmnek szeretnék nyakláncot venni ajándékba, kettő közül nem tudok választani.
Én 23 éves vagyok, ő meg 20 éves.
vagy
Kedves Válaszolók!
A kérdés nem az volt, hogy MIT vegyek a barátnőmnek, hanem, hoyg MELYIKET a kettő közül. Hagy döntse el mindenki, hogy mit akar venni a b.nőjének. Ezzel nem segítetek! Még mindig az ezüst tetszik jobban :)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:42...
Látom Te sem figyelsz... Ezüstről nem volt szó... Az első az fehérarany, a második pedig arany... Ezüst nincs...
Egyébként akkor már a másodikat... Elegánsabb...
"egy 20 éves kislánynak inkább plüss figura kéne"-ez azért érdekes meglátás.
Ezel! Szerinted egy 20 éves kislány tud értékelni bármit is? Mindegy, biztos megérdemli.
Nem irígykedem, mert aki nem rázza a rongyot, annak ezek a dolgok természetesek. Nekem nem kéne ilyen drága ékszer, mert nekem egy olcsóbb is szép, és igen, van nagyon drágám, de azt negyed annyit nem hordom, m az olcsóbbakat, mert félek, hogy elhagyom, és végig feszélyezve érzem magam, mert állandóan az jár a fejemben, hogy meg van-e még. Van, akire irigy vagyok, nem tagadom, de az valós személy, nem ilyen kiírkálás, aminek lehet a fele sem igaz, és pláne nem ezeket a kis fiatal srácokat irígylem, mert sajnos vagyonuk lehet, de eszük az nem sok, pláne nem reális életszemléletük. Tudod van rettenetesen gazdag 25 éves fiú ismerősöm, de szerényebb, mint egy csóró, és emberségesebb mint bárki, és van drága holmija, de sosem kérkedne az árával, mert nem úgy nevelték, hogy dicsekedjen, hanem neki ez a természetes.. Nem fogom olvasni a kommenteket, egyszer mindenkinek benő a feje lágya, kérdés h 25 évesen, vagy 45 évesen...Puszi! :) 25L
"Mindegy, biztos megérdemli"
Igen abban biztos lehetsz ,hogy megérdemli.
11:55 a kis csókos szájú :D
Nem lehet általánosítani sem ebben ,sem pedig más témában,mert igen,nagyon sokan vannak,akik 20 évesek és lehet mégis több ésszel van megáldva,mint egy 50-es...Szóval, miért ne tudná értékelni?! Bár,jó témába fogtunk,nem ismerjük,titok marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!