Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még oké? L/15, F/22. én eléggé érett vagyok a srác meg elég "gyerekes" a korához képest, és nemnagyon érzem a különbséget .
eddigieket köszi, van benne valami hogy kicsit sok a különbség, és nem mondtam hogy akar velem járni, de ugy ismertem ki hogy alapból gyerekes, és még lenne is nála esélyem ha jól vettem ki a dolgokat,
utolsó pár kominak örülök, valaki legalább ad rá esélyt :)
küldhettek még
ma 23:05!
Mennyi naiv kis hülye gyerek jár ide, akiknek ilyenkor már az ágyban lenne a helyük...
Unalmas már ez az érettebb vagyok duma, de az, hogy megfejeled azzal, hogy ő sokkal gyerekesebb, egyenesen szánalmas.
Ha annyira érett lennél, tudhatnád, hogy az ilyen "kapcsolatok" eleve halálra vannak ítélve.
Teljesen oké.
Akik ellenzik, azok vagy irigyek, vagy álszentek.
Ha úgy érzed, szeretnéd a kapcsolatot, akkor hajrá. Szerinted miben bízhatsz meg jobban: névtelen netharcosok írogatásaiban, vagy a saját érzelmeidben? Ne hidd, hogy mások okosabbak a kérdésben, mint te, tökmindegy, mennyi idősek vagy hogy mennyi élettapasztalatuk van. Mert a te saját esetedet csak te ismered, és neked kell döntened is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!