Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy veszem észre a különbséget? Most tényleg szerelmes vagyok, vagy "csak" vonzódás van köztünk?
oké! :)
Ha csak vonzódás van: ezt sokan félreértik, mert vonzódni nem a belsőjéhez vonzódsz ez mind nyelvtanilag mind emberileg így fogalmazható. Vonzódni valakihez külsőleg szoktunk TESTILEG! Nem a lelkéhez vonzódsz!
Ha szerelem van az megmarad a szex után is!
De a vonzódás az lecsökken és már nem lesz annyira észveszejtő az az akarat, azaz elszántság az a mindent megtennék érted...csak együtt legyünk csak láthassalak. Ugymond lenyugszik megnyugszik az egyik fél illetve mind a kettő ha azonosak az érzelmek!
Hónapok óta próbálok meghódítani egy lányt. Általában egy hónap után feladom.
Most vettem észre, hogy milyen jó alakja van. Az esze, hangja, mosolya annyira elbűvölt, hogy meg sem néztem a testét.
Abszolút nem az esetem. A nap 24 órájában rá gondolok. Szeretem.
:-)
Példát írtam arra, mikor nem csak vonzódás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!