Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire balszerencsés? Most mit tegyek?
A volt párommal szakítottunk néhány hónappal ezelőtt ami nagyon megviselt és azt hittem,h soha nem fogom őt visszakapni..
1hónapja megint felkeresett és elkezdett irogatni majd közölte h szeret és hiányzom...Tulajdonképpen szó szerint szerelmet vallott és azt mondta h mindenképpen látni szeretne..Én ennek nagyon megörültem,hisz néhány nap mulva találkoznánk/tunk volna,és soha nem voltam ennyire boldog,mert ugy volt,h ujrakezdjük..
Erre ma kaptam egyik ismerősőmtől a hírt,h a párom valószínű,h elmegy a városból mert a klubja már nem tart rá igényt..
Azonnal írtam is neki,h ez igaz e,és h semmi esély nincs h itt marad?Erre írta h Nem valószínű..majd 2 nap múlva már többet tud..
És 3 nap mulva szeretett volna velem találkozni amiből már gondolom semmi sem lesz..
Mit csináljak??egyszer már elvesztettem,nem akarom még egyszer,csak Őt akarom!!Már 1 órája csak bőgök és ha majd véletlenül írna vagy valami fogalmam sincs h mivel bírhatnám maradásra
Kérlek segítsetek...
legszívesebben elé állnék és azt mondanám,h maradjon itt velem 1 fél évet és utána átiratkoznék levelezőre meg felköltöznék hozzá..de félek,h hülyének nézne,másrészt meg tudom,h nem is engedné mert szerinte vele csak tönkretenném a jövömet mert idősebb is én meg még fiatal...
ő még nem hiszem,h a szó szoros értelemben szerelmes lenne,egyszerűen csak szeret és nem tud elfelejteni és sajnálja,h nem lehetek az övé..bár én mindent megtennék érte csak nem hiszi el...és már meggyőzni se tudom..:(
ne iratkozz át levelezőre - végezd el az iskolát és utána menj vele. annak nincs értelme ha egyikőtök is ilyesfajta áldozatot hoz! sose tegyél ilyet! Mindig a suli az első!
És nem attól lesz szép a kapcsolatotok hogy mindig együtt vagytok. ha külön városban éltek amíg kell, attól az még nagyon romantikus lehet. Ha nem szerelmes beléd, egy napon még lehet az. Ha most végül el is hagy téged (amit nem kellene tennie) egy napon ismét találkozhattok...
ha szeretitek egymást nem teszitek tönkre a jövőtöket egymással - épp ellenkezőleg. 10 év különbség bőven belefér.
hát valószínű,h kölcsönadják..most írtam Neki pont ezt"Csak,h tud én igényt tartanék Rád a elkövetkező 10,20 v akárhány évben,és örülnék ha Te is így vélekednél és itt maradnál velem vhogy még 1 kis időt.semmiképp sem akarlak elveszíteni és veled szeretném eltervezni a jövőmet!és soha nem kellene más ezt bíztosíthatom.Hiányzol és szeretlek,mindennél jobban.."
Ez nagyon gáz???vagy visszaír vagy nem...:(
Hát visszaírt mégpedig azt,h "Nagyon aranyos vagy!de szeretném,ha másban gondolkoznál..puszillak"
Hát ugylátszik akkor ez ennyi...:(
Csak annyira nem értem..mert 2 napja még ő akarta erőltetni a dolgot,és mondogatta h mennyire szeret...most meg ilyet ír vissza...de az is lehet,h csak nekem akar jót...de ezt a szeretném ha másban gondolkoznált nem értem..
2napja még földhöz is verte magát amikor meghallotta h az exem megint legyeskedik körülöttem...
sajnos nem tudok már semmit tenni ugylátszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!