Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire balszerencsés? Most mit tegyek?
A volt párommal szakítottunk néhány hónappal ezelőtt ami nagyon megviselt és azt hittem,h soha nem fogom őt visszakapni..
1hónapja megint felkeresett és elkezdett irogatni majd közölte h szeret és hiányzom...Tulajdonképpen szó szerint szerelmet vallott és azt mondta h mindenképpen látni szeretne..Én ennek nagyon megörültem,hisz néhány nap mulva találkoznánk/tunk volna,és soha nem voltam ennyire boldog,mert ugy volt,h ujrakezdjük..
Erre ma kaptam egyik ismerősőmtől a hírt,h a párom valószínű,h elmegy a városból mert a klubja már nem tart rá igényt..
Azonnal írtam is neki,h ez igaz e,és h semmi esély nincs h itt marad?Erre írta h Nem valószínű..majd 2 nap múlva már többet tud..
És 3 nap mulva szeretett volna velem találkozni amiből már gondolom semmi sem lesz..
Mit csináljak??egyszer már elvesztettem,nem akarom még egyszer,csak Őt akarom!!Már 1 órája csak bőgök és ha majd véletlenül írna vagy valami fogalmam sincs h mivel bírhatnám maradásra
Kérlek segítsetek...
megelőztél a fenébe :D
rakd szét a lábad előtte, vetkőzz neki, markold mg a farkát vagy mittudomén, akkor tuti marad veled :D
Örülj, hogy van valakid, aki szeret.
Engem miért nem szeret egy lány sem?
nem sajnos ez nem ennyire egyszerű..
amugy 1 fociklub és ma hallottam,hogy szabadlistára fog kerülni,bár ez nem tudom,h pontosan mit jelent...de azt érzem,h nem sok jót...és amugy is más városban él és én is és csak a foci miatt volt itt..
köszönöm:)
csak az volt a gond,h őt zavarta a köztünk levő korkülönbség de amugy rájött h ujra akarna engem bár a nézete nem változott...ugyhogy magyarul most ha mondjuk még 1 fél évet együtt vagyunk ugyanabban a városban,naponta tudunk találkozni akkor megtudtam volna róla győzni,h igenis ő kell nekem..így meg tulajdonképpen már esélytelen...
emiatt nem szabad szakítani ha ez valóban igazi szerelem.
tudod - azért meg kell küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!