Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lefeküdt egy thai lánnyal de engem szeret, de nem tudom feldolgozni. Undorodok tőle. Mit tegyek?
Nem tudok hova menni.
Pasinak írtam mert nem tudom mit írjak rá a történtek után...leginkább a gerinctelen féreg szó ugrik be.Előtte páromnak hívtam nem házasodtunk össze csak élettársak vagyunk.
ma 14:48
Hát igen, végül is meg lehet érteni...
Nem dolgozol? Vagy hogy hogy függsz tőle anyagilag? Ha tényleg nem tudsz senkihez menni, akkor ne feküdj le vele többet. Próbálj saját lábra állni, és ha sikerült hagyd el.
Dolgozok közös munkahely....lakásom nincs saját ez a fő baj .
ha talpra állok tuti repül,de az még min 1-2 év :S
Szerintem nem csúnya, de nem engem csaltak meg vele...
És ha nagyon összehúzod a nadrágszíjat akkor se tudnál pl egy albérletbe menni? Tudom, hogy gyerekekkel nehezebb, de én elgondolkodnék ezen a helyedben. Ha nem éheznétek, lenne gáz, víz, áram, akkor túlságosan nem nélkülöznének a gyerekeid semmit...
ma 14:55
Ki mondja ezt?????????
szerintem se szép :S
egy év biztonsági szünet, alapos kivizsgálás mindkettőtöknek, aztán gondolkodj el rajta, hogyan tovább. az alatt lesz ideje gondolkodni, megérte-e az az egy numera.
anyagi függés nagyon rossz, óva intek ettől minden nőt, akivel beszélek, mert sajnos ilyen helyzetekhez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!