Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom feldolgozni a szakításokat?
Pontosan ugyan úgy összeszorul a gyomrom ha egy 10 évvel ezelőtti kapcsolatomra gondolok mint ha a legutolsó kapcsolatomról lenne szó.Nem volt sok partnerem inkább hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak.A lényeg hogy nem tudok túllépni.
Szerencsésnek mondhatom magam mert könnyen jöttek a dolgok.De most már ott tartok hogy 2 éve inkább egyedül vagyok mert nem merek belevágni egy új kapcsolatba.
Nem nagyon beszéltem erről senkinek mert nem divat egy férfi részéről az ilyen típusú "nyálas,, viselkedés. Gyakorlatilag minden szakítás egy kis halál volt.A csavar az egészben hogy én voltam a szakítás kezdeményezöje és később mindig nagyon megbántam de inkább beleléptem egy újabb kapcsolatba ahol pontosan megismételtem a dolgokat. (30F)
Eléggé egyértelmű, hogy nem tudod feldolgozni a veszteségeket ("Gyakorlatilag minden szakítás egy kis halál volt").
Egyébként ismerős a helyzet. ("én voltam a szakítás kezdeményezöje és később mindig nagyon megbántam")
Szóval tényleg egy pszichológus segít. Csak jó szakembert kell találni.
szerintem azt jelenti, hogy nem fogalmazódott még meg benned, ki az akit nem cserélnél le
ki a nagy ő
milyen ő
akibe mindennap újra beleszeretsz
fogalmazd meg az igényeidet és szerintem olyan lánnyal működni fog, aki megfelel
Igen, én is azt hiszem, hogy nagy szorongásaid lehetnek, és hogy érdemes megfogalmaznod, mit is szeretnél. Biztosan sikerülni fog rendezned ezt a problémát, és szorítok neked, így ismeretlenül is! :)
19 és kicsit több, mint fél/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!