Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim lefeküdt egy thai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim lefeküdt egy thai lánnyal de engem szeret, de nem tudom feldolgozni. Undorodok tőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyton az ugrik be ha hozzám ér puszit ad h vele is ezt tette ugyérzem bedilizek :S
2011. aug. 27. 14:12
1 2 3 4 5 6
 21/60 napietus ***** válasza:
91%
hát figyelj, azért lappangási idő is van a világon. meg nemi úton illetve cseppfertőzés útján terjedő (nem nemi!) rengeteg egzotikus betegséget összeszedhetett. bocs, de én nem tudnám még megcsókolni se pánikroham nélkül. ezeken a lányokon, akik ott vannak, a fél világ végigment már.
2011. aug. 27. 14:38
 22/60 A kérdező kommentje:
ki akarta probálni....miért nem korábban tette ázsiai növel mo-on is dughatott volna családalapitás elött csak akkoriban voltak elvei de mostanában nincsenek és mindent megmagyaráz :( akkorát csalodtam benne ,sose hittem volna, a nyakamat tettem volna rá h ö sose tesz ilyet pedig nem bizom a férfiakban
2011. aug. 27. 14:40
 23/60 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet a lappangási idő szerinted? már itthon van 3 hónapja.
2011. aug. 27. 14:41
 24/60 napietus ***** válasza:
én úgy tudom, szifilisz akár fél évig is lappanghat. van, aminek ő csak hordozója, nincsenek is tünetei (Neked lesznek). de nem akarok hülyeséget mondani, orvost kérdezz meg ezekről a dolgokról mindenképpen.
2011. aug. 27. 14:43
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Hát HIV teszt pl. kb. 3 hónap után mutatja ki a fertőzést.

De akkor is szánalmas az egész, még ha nem is kapott el semmit.

MI az, hogy ki akarta próbálni? Ez nem mentség basszus.

Meg az, hogy még csak kotont sem húzott. Jézusom. Hogy lehet ennyi esze vkinek?

Én tuti dobnám a fenébe. Szerintem egy szar házasság sem lehet rosszabb annál, minthogy egyedül neveled a gyerekeid.

2011. aug. 27. 14:44
 26/60 A kérdező kommentje:
okés köszönöm szépen ,megkérdezem feltétlen .
2011. aug. 27. 14:44
 27/60 anonim ***** válasza:

Fura, hogy együtt éltek, gyerekeitek vannak, és "pasidnak" nevezed.. nem kötözködésként mondom, csak én "pasimnak" max olyat hívnék, akivel nem éppen komoly a dolog.. Na mindegy, kinek mi.

Nem tudsz valakihez menni? Szülők, barátok, testvérek valaki, amíg saját lábra tudsz állni?

Egyébként kedves hozzászólók, attól, hogy valaki távol-keleti még nem lesz feltétlenül aids-es, transzi meg hasonlók, amiket még írtatok. :D:D

2011. aug. 27. 14:45
 28/60 A kérdező kommentje:
Anyagilag perpill függök tőle :8 nem szeretném h nélkülözzenek a gyerekeim ..:S amúgy egyetértek és hányok higgyétek el...
2011. aug. 27. 14:46
 29/60 napietus ***** válasza:
azok a távol-keleti lányok, akik a turistákkal lefekszenek, azok bizony krvák. és mint írtam, ezekben az országokban sok betegség terjed sajnos, mivel virágzik a szexturizmus. szóval ez nem előítélet részemről, bár az lenne.
2011. aug. 27. 14:47
 30/60 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne feküdj le vele.
2011. aug. 27. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!