Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy kiakadok, vagy hisztis vagyok?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, lassan öt éve járok a barátommal, pár hónapja egymáshoz közeli városban élünk. kb. két hetente találkozunk, már nem lattam két hete. Hét közepén fülembe jutott, hogy jó buli lesz a városban, ahol él és mondogattam neki, hogy szeretnék menni. Hümmögött, hogy még nem tudja lesz-e kedve. Tegnap estefele rákérdeztem ismét, mert akkor volt utolsó vonatjáratom arrafele. Azt válaszolta, semmi eestre sem lehet szó ma buliról, mert dolgozott s fáradt. Amire lemondtam a buliról, felhivott, hogy sörözik a haverjaival és lehet történik változás a programban és kimennek a városba, de semmi esetre sem ül sokat, nincs kedve a tömeghez. Ezzel ellentétben reggel hatig bulizott azon a helyen, ahová én csalogattam és felhivtam a figyelmét a programra. A tetjébe mnidennek még éjjel háromkor azt tanácsolta halkitsam le nyugodtan a telefonomat és aludjak, mikor pont ő volt az álmos, fáradt, nem én. Szerintetek eltúlzom, szemétség amit csinált, vagy sem? Köszi2011. aug. 27. 12:30
11/12 anonim válasza:
Én elmentem volna egyedül, dühöngjön ő, ha akar.
12/12 anonim válasza:
három éve vagyok együtt a párommal. úgy összeszoktunk már, mintha 20 éve házasok lennénk. minden nap együtt alszunk, ha valamiért mégsem tudunk, iszonyatosan szenvedünk.
öt év után kéthetente? nevetséges. hogy mered ezt párkapcsolatnak nevezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!