Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hisztis a csajom?
Figyelt kérdés
Állandóan nem tetszik neki semmi, mindenért visít, de nem nézi a másik akaratát.2011. júl. 23. 15:37
3/19 anonim válasza:
Hacsak nincs semmi baja, csak magától hisztizik, kérdezd meg, hogy mibaja van. Ha nincs baja, akkor mond meg neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor akár vége is lehet köztetek mindennek. (Ha kell, színészkedj kicsit, játszd túl a szereped, legyél szenvedélyes, ne hagyd magad!)
4/19 anonim válasza:
Olyan pofont adnék neki, hogy a szemei csattognának!
5/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a válaszát. Ez tényleg jó.
2011. júl. 23. 16:04
6/19 napietus válasza:
tünetileg hideg víz, hosszú távra meg ne tervezz vele.
7/19 A kérdező kommentje:
bocs az azelőttinek. a sok gyökér meg húzza már le masgát, mert csak pattanásos hlyegyerek aki párkapcsolatban sem volt soha
2011. júl. 23. 16:26
8/19 napietus válasza:
a hideg víz tleg jó a hisztire, enm viccből írtam. ez bizonyított tény.
9/19 anonim válasza:
Én vagyok az, akinek megköszönted az írását, pattanásos hülyegyerek vagyok, igazi kapcsolatom nem sok volt, és én írtam, hogy öld meg, szóval ne általánosíts :D :D
10/19 anonim válasza:
Üsd ki a fejét a fülei közül oszt jóvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!