Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden liba ilyen hisztis? (Többi lent)
Hát egy liba hisztis. Egy nő nem. Ki kell őket ismerni. Nőként kell velük bánni. Remélem, ennél komolyabb kapcsolatod nem is lesz...
Így megleckéztetni egy lányt... Remélem ő se vesz téged komolyan...
Gondolom 15-16 éves lehetsz, hogy ennyire ostoba vagy.
Remélem hamarosan téged is megleckéztetnek és megaláznak ennyire gusztustalanul...
Sőőőt... Remélem az a "bombanő" jól kiröhög majd hg mennyire keveset tudsz nyújtani. Megérdemelnéd KRETÉN.
Nem vagyok kretén te kis csira!Az,meg hogy hogy leckéztetem meg,csak az én dolgom,mert ő az enyém,hadd döntsem már el,mikor mit csinálok vele!
Egyébként most múltam 14,tök jó,hogy idősebbnek tűnök,de a kérdésre válaszoljatok már!
Válaszoltak!
A nők alapesetben okkal hisztisek, mert érzik hogy valami "gáz" van a kapcsolatban, ezzel is fel lehet hívni a figyelmet!
Szóval tessék Vele nőként bánni, és nem egy használati tárgyként! (bár gondolom ez 14 évesen nehezen megy)
22/N
Kisfiú?
ejha vagány csávó lehetsz az agyhalot pinkodos köcsög fejeddel
te kis nyomi
Madár vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!