Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden liba ilyen hisztis? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Én és a csajom 1,5 hónapja jöttünk össze,de ráuntam.Már ismerem minden porcikáját,ő meg folyton rinyál,hogy miért más lányokat bámulok,amikor velem van.Gondoltam megleckéztetem.A mai buliban lesz egy bombanő,és rá fogok mászni,mikor a csajom is látja.Ha szerencsém van,akkor "arra" is sor kerül.Remélem.Na aztán majd kiderül,hogy mi is lesz.2011. aug. 5. 08:55
21/26 anonim válasza:
Nem minden liba hisztis, de sok közülük totál fogyatékos, ha ez nem fake kérdés, és neked van csajod...
22/26 anonim válasza:
Szerintem ez tuti kamu:D Vagyis.. szerintem egy nyomorék csaj írt, hogy lejárassa a fiúkat:)xd
23/26 anonim válasza:
Amíg egy nőt ilyen alpári, mocskos módon szólítasz, addig nem való neked a csajozás. A magadfajta ostoba, egoista, 'hűdemenővagyokcsajozok' kisfiúk miatt keresnek a korodbeli lányok idősebb barátot. Hogy jössz te ahhoz, hogy szegény lányt így megalázd? Szakíts inkább vele, jót tennél neki ezzel. Gyerekes vagy, tanulj inkább!
24/26 anonim válasza:
Szerintem meg egy "liba" -ahogy te nevezed- nem véletlenül lesz hisztis.De szerintem a bombanőd sem lehet nálad idősebb, mivel szóba mer veled állni.Meglátszik h igazából milyen vagy.És ne nagyon csodálkozz rajta hogyha nem fog veled szóba állni egy csaj sem.És amikor majd rájössz h egy szánalmas KIS kuki vagy akkor mennél vissza ahhoz a lányhoz akit jól meg akarsz leckéztetni.Hidd el találni fog mást.Aki nálad sokkal különb srác.Egyébként nemtudom mit vártál ettől a kérdéstől???Azt hogy majd sokan azt írják h nagyon helyes amit csinálsz.Megltszik h még smit sem tudsz az életről.
25/26 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy a nők nem libák. És alapból nem hisztiznek, csak ha okuk van rá. És ahogy elnézem a stílusod már azon is csodálkozom hogy rád néz egy nő.
Nagyon GÁZ vagy. 14 évesen menj inkább játssz a kisautóiddal az való neked. Sőőőőt... az még a tulajdonod is (igaz azt is anyuci vette)nem úgy mint egy emberi lény akivel nem lehet kedvedre játszadozni és úgy megalázni ahogy csak akarod.
Az emberiség legalja vagy. Szánalmas féreg.
26/26 anonim válasza:
Hát ha arra vártál, hogy majd jól meg leszel dicsérgetve, hogy azta micsoda férfi vagy, akkor rossz helyre írtál.
Itt többnyire nem ilyen taknyos önelégült kis pö*csök vannak mint te. Hanem normális férfiak és nők. Tuti agyadra ment a nyári szünet. Remélem a csaj haverjai úgy megvernek hogy besz@rsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!