Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelmesség. Mi az ami már sok?
naponta 1x elég hívni vagy egy sms-t küldeni - többször nem kell.
soha ne:
- dicsérd agyon, bókolni lehet, de ne ess túlzásokba - a csillagokat úgy sem tudod lehozni az égről, jó helyen vannak azok odafent
- ne kövesd, mint egy palotapincsi, nem a kutyája vagy, nem kell minden lépéséről tudnod
- ne legyél nyálas - azaz romantikából is meg árt a sok, légy férfi, szeresd, de ne ess túlzásokba. nem kell percenként hangoztatnod, hogy szereted, tudja ő azt, meg úgy is érzékelteted vele.
- ne legyél papucs!! - legyenek önálló gondolataid, önálló cselekedeteid, nem kell mindenben egyetértened vele - wáááá, ettől falra tudok mászni, igenis harcolj meg az igazadért!
- ajándékot elég ünnepnapokon adni, mint pl szülinap,névnap, karácsony, esetleg valentin nap. plusz év közben egyszer kétszer csak úgy "mert szeretlek" virágot vagy plüss macit venni. több nem kell! a folyamatos ajándékozás sem anyagilag sem a kapcsolatnak nem tesz jót. ráadásul a hely, ahova rakja is egyszer betelik.
- ne sajátítsd ki, ő nem egy tárgy. ha társaságban vagytok, had beszéljen bárkivel, had csinálja azt, amit akar. ugyanez vonatkozik a társaságon kívüli életre is. ha pl nem akar veled lenni, az nem jelenti azt, hogy nem szeret, csupán magányra vágyik, esetleg a barátaival akar lenni.
- ne kombinálj, ne járjon az agyad. emberből van, él és virul. ha pl nem válaszol a hívásodra azonnal vagy mit tom én 2 órán belül, hidd el, nem csalt meg, szeret téged, csupán nem ér rá, elfoglalt. ja és igen, jegyezd meg: van olyan, hogy elfelejtünk dolgokat.
- a féltékenység megöli az embert. erre gyúrjál!! a zöld szemű ördög mindenkiben ott lakozik, csak a megfelelő pillanatra vár, hogy lecsapjon. ne hagyd!!! csak és kizárólag megfelelő, bizonyítékkal alátámasztható esetben tombolj!! addig kerüld a konfliktust!
- ne legyél idegesítő, viccből is megárt a sok, néha legyél komoly, normális, lehessen veled beszélgetni bármiről. ha problémája van, hallgasd meg, ill. te is oszd meg vele a gondjaid, kérd ki a tanácsait, de persze nem mindenben, mert ugye vannak önálló gondolataid és egyedül is kivitelezheted őket. meg mit tudom én, most ennyi jutott az eszembe..
Köszönöm a válaszokat. Az utolsó nagyon aktuális és jól kifejtett volt, pont arra válaszoltál, amire kíváncsi voltam.
Valójában lány vagyok, szóval a "légy férfi" nem épp ingem, de kíváncsi voltam ki mit tart soknak.
Úgy gondoltam én vagyok egy kicsit magamnak való, hogy nem tartom egészségesnek azt, hogy éjjel-nappal kapcsolatban vagyok a párommal...
De ezek szerint velem nincs baj. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!