Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Figyelmesség. Mi az ami már sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelmesség. Mi az ami már sok?

Figyelt kérdés
Főként lányoktól kérdezném. Milyen figyelmesség esik jól a barátjuktól és mi az ami már nem fér bele a "figyelmességbe" mert esetleg valamiért kényelmetlen. Vagyis mi az ami már sok, ha egyáltalán van ilyen?
2011. aug. 26. 23:14
1 2
 1/11 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Sztem az ha nem hagysz neki levegőt és túlságosan sokat adsz neki.
2011. aug. 26. 23:17
 2/11 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Mármint sok "szolgáltatást" :D
2011. aug. 26. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
én ilyen téren abszolút nem igénylek sokat. csak engedjen előre. erre viszont alergiés vagyok nyissa ki a r.hadt ajtót tartsa meg és várja meg még kimegyek rajta!
2011. aug. 26. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Én valahogy nem szeretem ha naponta felhív hogy mi van veled, naponta beszélgetünk és mindig mesélget és kérdezget mi van velem. Tudom kedvességből és figyelmességből teszi de nekem akkor is sok. Kis levegőt szeretnék néha.
2011. aug. 26. 23:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen a levegővételes érthető. Konkrét példát tudtok még mondani? Inkább az érdekelne, hogy mi az ami már valamiért idegesítő, nem az amit elvártok, mint pl a sok telefonhívás, sok érdeklődő email, ha állandóan kérdezgeti, hogy fáj e valamid, vagy mi a baj?
2011. aug. 27. 01:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Amikor kérdezgeti, hogy "mi a baj?" én mondom, hogy semmi, mert tényleg semmi baj, de nem képes elfogadni, hanem tovább kérdezget. Ez idegesítő.
2011. aug. 27. 01:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

naponta 1x elég hívni vagy egy sms-t küldeni - többször nem kell.

soha ne:

- dicsérd agyon, bókolni lehet, de ne ess túlzásokba - a csillagokat úgy sem tudod lehozni az égről, jó helyen vannak azok odafent

- ne kövesd, mint egy palotapincsi, nem a kutyája vagy, nem kell minden lépéséről tudnod

- ne legyél nyálas - azaz romantikából is meg árt a sok, légy férfi, szeresd, de ne ess túlzásokba. nem kell percenként hangoztatnod, hogy szereted, tudja ő azt, meg úgy is érzékelteted vele.

- ne legyél papucs!! - legyenek önálló gondolataid, önálló cselekedeteid, nem kell mindenben egyetértened vele - wáááá, ettől falra tudok mászni, igenis harcolj meg az igazadért!

- ajándékot elég ünnepnapokon adni, mint pl szülinap,névnap, karácsony, esetleg valentin nap. plusz év közben egyszer kétszer csak úgy "mert szeretlek" virágot vagy plüss macit venni. több nem kell! a folyamatos ajándékozás sem anyagilag sem a kapcsolatnak nem tesz jót. ráadásul a hely, ahova rakja is egyszer betelik.

- ne sajátítsd ki, ő nem egy tárgy. ha társaságban vagytok, had beszéljen bárkivel, had csinálja azt, amit akar. ugyanez vonatkozik a társaságon kívüli életre is. ha pl nem akar veled lenni, az nem jelenti azt, hogy nem szeret, csupán magányra vágyik, esetleg a barátaival akar lenni.

- ne kombinálj, ne járjon az agyad. emberből van, él és virul. ha pl nem válaszol a hívásodra azonnal vagy mit tom én 2 órán belül, hidd el, nem csalt meg, szeret téged, csupán nem ér rá, elfoglalt. ja és igen, jegyezd meg: van olyan, hogy elfelejtünk dolgokat.

- a féltékenység megöli az embert. erre gyúrjál!! a zöld szemű ördög mindenkiben ott lakozik, csak a megfelelő pillanatra vár, hogy lecsapjon. ne hagyd!!! csak és kizárólag megfelelő, bizonyítékkal alátámasztható esetben tombolj!! addig kerüld a konfliktust!

- ne legyél idegesítő, viccből is megárt a sok, néha legyél komoly, normális, lehessen veled beszélgetni bármiről. ha problémája van, hallgasd meg, ill. te is oszd meg vele a gondjaid, kérd ki a tanácsait, de persze nem mindenben, mert ugye vannak önálló gondolataid és egyedül is kivitelezheted őket. meg mit tudom én, most ennyi jutott az eszembe..

2011. aug. 27. 02:07
 8/11 anonim ***** válasza:
ja és 25/L voltam
2011. aug. 27. 02:10
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az utolsó nagyon aktuális és jól kifejtett volt, pont arra válaszoltál, amire kíváncsi voltam.

Valójában lány vagyok, szóval a "légy férfi" nem épp ingem, de kíváncsi voltam ki mit tart soknak.

Úgy gondoltam én vagyok egy kicsit magamnak való, hogy nem tartom egészségesnek azt, hogy éjjel-nappal kapcsolatban vagyok a párommal...

De ezek szerint velem nincs baj. :)

2011. aug. 31. 00:11
 10/11 anonim ***** válasza:
azt hittem pasi vagy, nem baj :D örülök, hogy segíthettem! :)
2011. aug. 31. 01:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!