Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha mar nem is tudom mit erzek a parom irant es nem is tudom mit akarok?
2 eve vagyunk egyutt de sok volt a veszekedes aprosagokon. Es az hiszem kezdek megundorodni tolle pl nem mos fogat, ritkan tisztija a fulet nem szeret borotvalkozni, a orrabol kilog a szor, a szemoldoke ossze van nove, nem kolt magara pedig tok jol fizeto allasa van de hulyesegekre kolti a penzt, es a legrosszab hogy azt gondolom rolla hogy "felvagos majom"
2 eve vagyunk egyutt es most kezdett el ennyire apolatlan lenni. Attol felek hogy en mar nem is vagyok bele szerelmes. Ti hogyan viszonyulnatok 1 ilyen fiuhoz? amugy 20 eves. es azt tudni kell rolla hogy a szive nagy, mindent megad nekem.
Szerintem finoman rá kellene hatnod, hogy figyeljen oda egy kicsit jobban a külsejére és legyen igényesebb. Meglephetnéd valami klassz after shave-vel, vagy vehetnél neki egy új inget, övet, stb. A testszőrzetére pedig úgy tehetnél utalást, hogy ha a tévében látsz egy hasonló szőrös és kicsit igénytelenebb pasit, akkor elszólnád magad, hogy "ez mennyire csúnya és visszataszító a számomra" vagy hasonló.
Sok pasi szinte kikupálódik egy igényes nő mellett. Esetleg rávehetnéd, hogy mozduljatok ki valami elegáns helyre és akkor muszáj lesz kicsit kicsípnie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!