Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az ha mar nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha mar nem is tudom mit erzek a parom irant es nem is tudom mit akarok?

Figyelt kérdés

2 eve vagyunk egyutt de sok volt a veszekedes aprosagokon. Es az hiszem kezdek megundorodni tolle pl nem mos fogat, ritkan tisztija a fulet nem szeret borotvalkozni, a orrabol kilog a szor, a szemoldoke ossze van nove, nem kolt magara pedig tok jol fizeto allasa van de hulyesegekre kolti a penzt, es a legrosszab hogy azt gondolom rolla hogy "felvagos majom"

2 eve vagyunk egyutt es most kezdett el ennyire apolatlan lenni. Attol felek hogy en mar nem is vagyok bele szerelmes. Ti hogyan viszonyulnatok 1 ilyen fiuhoz? amugy 20 eves. es azt tudni kell rolla hogy a szive nagy, mindent megad nekem.

2009. ápr. 17. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem finoman rá kellene hatnod, hogy figyeljen oda egy kicsit jobban a külsejére és legyen igényesebb. Meglephetnéd valami klassz after shave-vel, vagy vehetnél neki egy új inget, övet, stb. A testszőrzetére pedig úgy tehetnél utalást, hogy ha a tévében látsz egy hasonló szőrös és kicsit igénytelenebb pasit, akkor elszólnád magad, hogy "ez mennyire csúnya és visszataszító a számomra" vagy hasonló.

Sok pasi szinte kikupálódik egy igényes nő mellett. Esetleg rávehetnéd, hogy mozduljatok ki valami elegáns helyre és akkor muszáj lesz kicsit kicsípnie magát.

2009. ápr. 17. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Na ez ismerős!Mi is 2éve,hogy együtt vagyunk,de este sosem mos fogat,hiába célozgattam rá finoman,nem használt,utána mondtam neki,hogy nem tetszenek azok akiknek nem szépek a fogaik,még mindig semmi,a végén már szó szerint elküldtem fogat mosni,pár napig csinálta is,dehát minden csoda 3 napig tart ugyebár...Az orrából kilóg a szőr téma:Célozgattam neki,hogy kap névnapjára egy orrszőrnyirót,de azt hitte hülyéskedek...másnap én nyirtam az orrszőrét,mivel nem akartam tovább szemezni velük.Az arcbőre mindig kiszárad,de arra lusta,hogy leszedje arcradirral,hát mondanom sem kell,hogy ez is az én dolgom...ilyenek...Szeretem nagyon,ruha téren ad magára meg stb ezzel nincs gond,de valljuk be ezek a dolgok elég kiábránditóak tudnak lenni.Mik történnek évek múltán igaz?Milyen érdekes ,hogy csak 2 év után vesszük észre a másik hibáit.Szia!
2009. ápr. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!