Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rámehet egy kapcs. Arra, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet egy kapcs. Arra, ha a haverjaival/-nőivel nem akarok találkozni, a körükben megfordulni, és az én barátaimnak bemutatni a párom?

Figyelt kérdés

mert:

a havernői előtt kisebbségi komlexusom van, mert olyankor mindig őket hecceli, jókat csicseregnek, én meg le vagyok ejtve

a bnőimnek azért nem akarom bemutatni, mert a bnőim eddig minden pasimra rászálltak.

nos:

erre rámehet egy kapcsolat?

a kapcsolatunk komoly, lassan összeköltözünk, de NEM akarok soha találkozni a haverjaival és azok párjával, amikor vannak összejövetelek, stb, mert elegem volt abból, hogy "levegő" vagyok köztük.

Szerintetek?

2011. ápr. 20. 21:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem egy szakító ok, ha ezen kívül minden rendben van köztetek. Én legalább is ennyiért 100 hogy nem szakítanék. De amúgy azt beszéljétek meg, hogy a barátod miért néz levegőnek mikor a haverjaival vagytok együtt... az 1 dolog, hogy mondjuk a haverjai/női előtt nem akar úgy foglalkozni veled mint mikor kettesben vagytok, de legalább fogja a kezed vagy akármi.. az én barátom ilyet sose csinált. A barátnőid meg nem is igazi barátnők, én nem barátkoznék velük így, hogy rámásztak az eddigi barátaimra.... undorító dolog ez.

17L

2011. ápr. 20. 21:59
 2/26 Helloittvagyok ***** válasza:
Rámehet.nekem totál nem menne.Így mi lesz a közös élményekkel barátok közt?Ezt komolyan gondolod?Ha kisebbrendűségi gondjaid vannak mellette,ott hol a szerelem,a szeretet és a bizalom?
2011. ápr. 20. 22:00
 3/26 szamóca. ***** válasza:

ez a levegőség kb két-három hétig tart, utána lesznek közös programjaitok.

nem tudom én egy-egy kapcsoaltban ezt kimondottan élvezem, szeretem megismerni a barátait az illetőenk és lehaverkodni velük. sokmindent elárul róla is, és új barátokra is szert teszek.

a te barátaidhoz külön gratula, nem is tudom pontosan miért nevezed őket barátoknak, de te tudod.

2011. ápr. 20. 22:00
 4/26 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Hosszútávon szerinted lehet azt csinálni hogy elkerülitek egymás barátait vagy haverjait?Ráadásul ,hogy ha ők ott vannak veled nem is foglalkozik? EZ nem egy komoly kapcsolat.Ha nekem valaki fontos azzal foglalkozok.A barátnőidet meg nem értem, hogy csinálhatják ezt.De ez neked nem esik rosszul? Mért nem beszéled meg ezt a "levegő" kérdést a pároddal.
2011. ápr. 20. 22:01
 5/26 szamóca. ***** válasza:
54%
egyébként ha levegőnek néznek az a te hibád. az elődfordul első napokban hogy olyan téma van amihez te nem tudsz hozzászólni, de szerintem általában megpróbálnak beavatni téged is.
2011. ápr. 20. 22:02
 6/26 anonim válasza:

Én már voltam ilyen helyzetbe....EGY IDEIG TŰRI AZ EMBER MAJD MIKOR MÁR MEGUNJA AKKOR LEGJOBB ESETBEN SZÓL H JÖHESSENEK MAJD KIRUG.

SZERINTEM HAGYD,,KIBIROD AZT A PÁR ÓRÁT VELÜK.PERSZE HA SZERETED A CSAJT:)

2011. ápr. 20. 22:03
 7/26 A kérdező kommentje:

általában a párom irányítja a beszélgetéseket és azokban rólam/rólunk soha nincs szó, csak az Ő közös élményeiKről, meg kocsikról, stb

próbáltam már beszélgetni, de olyan erőltetett lett mindig.

a párom meg olyan velem, ha oda állna egy külső szemlélő, meg nem mondaná, hogy mi együtt vagyunk, míg mások tényleg fogják a párjuk kezét, vagy valami

a bnőimmel együtt nőttem fel, tudom, hogy undorító amilyenek, velük sem tartok fent sűrű kapcsolatot, mások mg nincsenek

szóval hosszú távon ez nem kizárható???

jelenleg tervezik az együtt nyaralást, amiből lőre közöltem, hogy én kimaradok! és PONT!

a párommal kettesben elmegyek, de a fürdőruhás havernőit ahogy majd oltogatja a barátom, azt én nem nézem végig!

2011. ápr. 20. 22:09
 8/26 szamóca. ***** válasza:

hát neked se lennék szívesen a pasid....

nem mindig körülötted forog a világ, ők többen vannak - nyilván arról lesz téma amit a többség szeret. csatlakozz be, vagy keress olyan témát ami őekt is érdekel meg téged is. és a havernőkre ne féltékenykedj, az már válóok.

2011. ápr. 20. 22:11
 9/26 A kérdező kommentje:

1. amúgy lány vagyok

2. nem tiltom el tőle a haverjait, miért rúgna ki, nem értem

3. a párom is azt várja el, hogy beilleszkedjek, addig ő kerül engem minden társaságban

4. szörnyű úgy jópofizni, hogy közben a párom heccelgeti a csajt - nekem nem megy

2011. ápr. 20. 22:13
 10/26 A kérdező kommentje:

szóval:

nem akarok beilleszkedni!!!!!!!!

erre rámehet a kapcsolat?

2011. ápr. 20. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!