Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet egy kapcs. Arra, ha a haverjaival/-nőivel nem akarok találkozni, a körükben megfordulni, és az én barátaimnak bemutatni a párom?
mert:
a havernői előtt kisebbségi komlexusom van, mert olyankor mindig őket hecceli, jókat csicseregnek, én meg le vagyok ejtve
a bnőimnek azért nem akarom bemutatni, mert a bnőim eddig minden pasimra rászálltak.
nos:
erre rámehet egy kapcsolat?
a kapcsolatunk komoly, lassan összeköltözünk, de NEM akarok soha találkozni a haverjaival és azok párjával, amikor vannak összejövetelek, stb, mert elegem volt abból, hogy "levegő" vagyok köztük.
Szerintetek?
(Még az elsők közül):
NEm igaz ,hogy vagy ennyire hülye ,hogy nem látod ,hogy nem az a probléma ,hogy nem tudsz beilleszkedni a a baráti körébe ,hanem az ahogyan a párod hozzád áll ,ha velük vagytok.Nem arra megy rá a kapcsolat ,hogy nem jösz ki abarátaival ,hanem mert így áll hozzád.
Igen, rámehet. De ne sajnáld. Itt egyértelműen a barátod az, aki hülyén viselkedik. Neki mindent meg kéne tennie azért, hogy bevonjon téged a beszélgetésbe, amikor a barátaival vagytok.
Sajnos ezt tapasztalatból mondom. Nekem is volt ilyen exem, aki nem nagyon próbált bevonni... nem vagyok egy visszahúzódó ember, de olyan nagyon-nagyon-nagyon nyitott sem... úgy értem, én átlagosnak tartom magam ilyen szempontból, és hát nem volt könnyű beilleszkedni (nem is sikerült).
Mondd meg a barátodnak, próbáljon már meg bevonni a beszélgetésbe, ugyan mit szólna ehhez?
ezt már mondtam neki, hogy eddig minden barátom bevont a társaságába, mesélt rólam, vagy rólunk nem is egyszer
és erre azt mondta, nehogy ilyet várjak már tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!