Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogyha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha a barátnőm terhes és nem akarja elvetetni, de én még nem akarok apa lenne?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy teherbe esett a barátnőm akivel 2 éve vagyunk együtt, szeretem őt meg minden de még csak 22 éves vagyok és nem akartam ilyen korán gyereket meg én sem tudom hogy vele akarom e leélni az életemet.

Ezeket a dolgokat én mind elmondtam neki de ő hallani sem akar az abortuszról mellesleg ő 19 éves.

Még össze se költöztünk, én egy albérletben lakok azt is nehezen tudom fenntartani nem hogy őt meg a kicsit. A szülők sem túl boldogok.

Nem tudom mit csináljak én még nem akarom ilyen komolyan elkötelezni magamat.

Jah és úgy lett teres hogy mindig védekeztünk mivel gyógyszert szed az ő elmondása szerint hiánytalanul bevette mindig...

2011. aug. 26. 11:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mellesleg az utolsó válaszolónak igazat adok, én is úgy gondolom fiú létemre hogy a pasik nagy része nem akar gumit húzni...

Sztem egy csajnak nem kényelmetlen maximum jobban élvezi és érzi gumi nélkül.

Nekem nincs vele bajom az előző barátnőimnél gumival védekeztünk, jó persze nem mondom hogy nem jobb nélküle de ha szükség lenne rá felhúznám...

2011. aug. 29. 18:54
 22/23 anonim ***** válasza:
52%

Jesszus! Mennyi és micsoda lelketlen, rosszindulatú, gonosz ember van! Nagyon elcsodálkoztam a válaszok nagy részén! Isten ments az ilyen emberektől (bár kérdezhetném, hogy ember az ilyen?). Ha véletlenül teherbe esik egy nő, és nem akar gyermekének gyilkosa lenni, akkor máris egy számító ribanc??? Egyik fogamzásgátlási módszer sem 100 százalékos. És igen, lehet, hogy esetleg elfelejtett egy tablettát bevenni... És akkor már büdös, számító ribanc takarodjon kapartatni magát? Ezerszer inkább ember az a nő, aki tudja, már felelősséggel tartozik a kis életért, mint az itt irogató lelketlenek! Inkább erőt adtatok volna, az apai örömökre ráhangolni próbáltátok volna az elbizonytalanodott, megijedt, inkább "élni" akaró, de legalább az apaságát felvállaló apát! Szégyen, hogy milyen magukat embernek nevező szörnyetegek vannak!

A szex kockázatos dolog, ha valaki műveli, vállalja fel az esetleges következményeket! A babához 2 ember kell... Ha már összejött, akkor meg kell próbálni megadni neki amit csak tudunk. Ő nem tehet semmiről, csak szeretetre, gondoskodásra vágyik és cserébe hihetetlen sok szeretetet, örömet ad... Remélem, azóta az aluka is rájött erre, élvezi az apaságot és már tiszta szívből örül, hogy nem ölték meg a gyermeküket, akit ma már mindennél jobban szeret, akkor is, ha esetleg az anyával szétválnak az útjaik...

2012. jún. 19. 02:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Kisfiú lett vagy kislány ?:)
2012. jún. 21. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!