Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogyha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha a barátnőm terhes és nem akarja elvetetni, de én még nem akarok apa lenne?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy teherbe esett a barátnőm akivel 2 éve vagyunk együtt, szeretem őt meg minden de még csak 22 éves vagyok és nem akartam ilyen korán gyereket meg én sem tudom hogy vele akarom e leélni az életemet.

Ezeket a dolgokat én mind elmondtam neki de ő hallani sem akar az abortuszról mellesleg ő 19 éves.

Még össze se költöztünk, én egy albérletben lakok azt is nehezen tudom fenntartani nem hogy őt meg a kicsit. A szülők sem túl boldogok.

Nem tudom mit csináljak én még nem akarom ilyen komolyan elkötelezni magamat.

Jah és úgy lett teres hogy mindig védekeztünk mivel gyógyszert szed az ő elmondása szerint hiánytalanul bevette mindig...

2011. aug. 26. 11:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Basszus napietus nem lehetsz ennyire rosszindulatú. Lehet, hogy szerinted a csaj egy szemét, de közel sem biztos, hogy igazad van. És az sem biztos, hogy elcseszné az egész életet. Meg hogy a csaj majd otthagyná.

Nem mindenki egyforma.

Ha már terhes, akkor inkább támogassák egymás amiben tudják. Undorító dolog egy olyan embert furkálni a háta mögött, akit nem is ismersz!!!

2011. aug. 26. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
37%

A 13:23-as hozzászólást érdemes lenne komolyan venni, mert nagyon sok ilyen számító ribanc van. Pofátlanul felcsináltatják magukat és várják, hogy majd valami balek eltartsa őket. Persze tökéletesen alkalmatlanok az anyaságra és az egyenjogúságra hivatkozva, minden szart a férfiaktól várnak el.

„Jah és úgy lett teres hogy mindig védekeztünk mivel gyógyszert szed az ő elmondása szerint hiánytalanul bevette mindig...”

Persze, biztos csak véletlen volt. Ha valaki annyira felelőtlen, hogy nem veszi be rendesen a gyógyszert, ami azért nem egy megerőltető feladat, akkor hogyan várható el tőle, hogy jó szülő legyen?

„mert azért támogatnod szerintem kell(ene), bár te még nem akarsz apa lenni, ő mégis megtartja, és mivel a tiéd is a gyerek, ezért rád is számít a lány a segítségben.”

Ha már két emberről van szó, akkor a férfit is illene megkérdezni és nem kész tények elé állítani, főleg úgy, hogy korábban világosan elmondta, hogy még nem akar gyereket.

A kis ribancnak is lehetne annyi esze, hogy 19 évesen mégis mi a f.szból fogják eltartani a gyereket? Szép dolog a szerelem, de abból sajnos nem lehet megélni és gyereket nevelni.

Ha én kerülnék ilyen helyzetbe, biztos, hogy nem venném feleségül, nem tartanám el a kölyökkel együtt, megszakítanék vele minden kapcsolatot és innentől kezdve bizonyítsa be, hogy én vagyok az apa.

Ha pedig többször, nyomatékosan kifejtettem, hogy nem kell gyerek, akkor tudod, hogy ki hinné el, hogy csak véletlenül hagyta ki. Ha pedig véletlen volt, semmi gond, vegyen be eseményutánit, vagy takarodjon el abortuszra, mert ebben az esetben neki sem kell a gyerek.

2011. aug. 26. 17:07
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

"Ha pedig véletlen volt, semmi gond, vegyen be eseményutánit, vagy takarodjon el abortuszra, mert ebben az esetben neki sem kell a gyerek."

Minek vegyen be esemény utánit te igen szerencsétlen?

Az a terhességgel már nem tud mit kezdeni.

Baromira bírom az ilyen férfiakat. Szedjen csak a nő tablettát, mert a gumi szar, de ha véletlenül ő az az egy ezer nő közül, aki a szedés mellett teherbe esik, akkor dögöljön meg, takarodjon el abortuszra, kapartassa ki magából a gyerekét.

Nem tudom miért nem lehet elhinni, hogy tabletta mellett is lehetséges a teherbeesés. Ha meg annyira nem lehet megbízni a csajban, akkor KOTONT kell húzni.

2011. aug. 26. 17:43
 14/23 napietus ***** válasza:
10%
a hibaszázalék a tabletta HELYTELEN szedéséből ered. szóval vagy szemét a csaj, vagy felelőtlen, de inkább az előbbi.
2011. aug. 26. 21:37
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem feltétlen hibás szedésből ered. Akármennyire is hihetetlen, simán lehet olyan nő, akinek nem hat és kész.

Nagy -ban használ, de nem mindenkinél.

2011. aug. 26. 21:55
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Inkább a férfiak lustaságát akarják ezzel a "köcsög nő nem szedi rendesen a fog. gátlót" szöveggel elterelni.. Mert nem biztos, hogy a nő a hibás, előfordul, igen, hogy valaki direkt nem szedi, de akinél nem hat, az nehogymár egyből ribancnak számítson. Nem ő tehet róla és kész. Na és hányszor halljuk a pasik siránkozását hogy " Jajj annyira rossz óvszert húzni, nem igaz, hogy nem képes gyógyszert szedni..." na akkor most hogy is van ez? -.-
2011. aug. 27. 07:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Én nem hibáztatom őt, jó igen az elején kicsit dühös voltam de nem is kifejezetten csak rá hanem magamra is meg az egész világra hogy ez velem történik.

Igazándiból már nem tudja elvetetni mert már nagy hozzá a gyerek (5hónapos), csak kíváncsi voltam a véleményetekre hogy mégis mit kellett volna tennem hogy rávegyem (azon kívül hogy elmondom neki a véleményemet őszintén hogy én szeretem de nem fogom tudni leélni az életemet mellette) arra hogy elvetesse.

Borzasztóan aggódom hogy mi lesz ha megérkezik a kicsi :(

Tudom magamról hogy még nem éltem ki magam, ő a második nő az éltembe...

Köszönöm a sok választ nektek...

2011. aug. 27. 11:01
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

„Baromira bírom az ilyen férfiakat. Szedjen csak a nő tablettát, mert a gumi szar, de ha véletlenül ő az az egy ezer nő közül, aki a szedés mellett teherbe esik, akkor dögöljön meg, takarodjon el abortuszra, kapartassa ki magából a gyerekét.”

Senki nem írta, hogy nem jó a koton. Legtöbbször a nők rinyálnak, hogy nem szeretik a gumit, mert kényelmetlen, fáj stb és ők ragaszkodnak a gyógyszerhez, aztán persze basznak bevenni.

Milyen érdekes, hogy csak ezerből egyszer esik teherbe az illető, de furcsa mód itt az oldalon és a valóságban is rengeteg nő pont így esett teherbe és még csak véletlenül sem úgy, hogy nem szedte rendesen.

„Ha meg annyira nem lehet megbízni a csajban, akkor KOTONT kell húzni.”

És igen, a nőkben soha nem lehet megbízni.

„Jajj annyira rossz óvszert húzni, nem igaz, hogy nem képes gyógyszert szedni.”

Talán nem a tízen éves kis gyíkf.szúak sirámaiból kéne messzemenő következtetéseket levonni, akiknek még életükben nem volt koton a p.csükön.

„Igazándiból már nem tudja elvetetni mert már nagy hozzá a gyerek (5hónapos), csak kíváncsi voltam a véleményetekre hogy mégis mit kellett volna tennem hogy rávegyem”

Neked is jókor jut eszedbe. Mostmár nem tök mindegy, hogy mi a véleményünk és mit kellett tenni. Mostmár vagy vállalod, vagy lelököd a csajt a lépcsőről.

„Tudom magamról hogy még nem éltem ki magam, ő a második nő az éltembe...”

Akkor már korábban is elrugdalhattad volna abortuszra. Nem baj, hogy nem élted ki magad, sokan feleség és gyerek mellett járnak egy dugni.

2011. aug. 27. 12:43
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen sokan gyerek és feleség mellett járnak el dugni és én pont ezt akartam elkerülni.

Hamarabb is eszembe jutott hogy mit kéne tenni mert gondolhatod hogy nem 5 hónapos terhesen küldöm abortuszra...

Kezdetektől tudtam hogy terhes és ameddig tudtam hogy kockázat nélkül elvetetheti emlékeztettem rá hogy én még nem akarom ezt a gyereket.

De nem hatott akármit mondtam neki ő ragaszkodik a gyerekhez...

Mellesleg mikor én megismertem őt ő már akkor is gyógyszer szedett így úgy gondoltam hogy nem kell gumit húzni. Bíztam benne és még a szívem mélyén most is hiszek neki hogy ez az egész nem azért történt mert ő nem vette be a gyógyszert...

2011. aug. 28. 12:10
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

"Legtöbbször a nők rinyálnak, hogy nem szeretik a gumit, mert kényelmetlen, fáj stb és ők ragaszkodnak a gyógyszerhez, aztán persze basznak bevenni. "

Nah ne mondd már, hogy a legtöbb csaj maga miatt szed tabit. Nyilván van olyan is, de azéra gumi miatt rinyáló pasiból lényegesen több van.

2011. aug. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!