Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátotok hogyan viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátotok hogyan viszonyul ehhez? Férfi véleményeket is várok!

Figyelt kérdés

A barátom megtiltotta, hogy srácokkal beszéljek, vagy csak rájuk is nézzek.. Még egy mondat erejéig se szólhatok hozzájuk sehogy sem.. Még akkor sem ha esetleg egy idegentől kérdeznék valami fontosat .. Hiába ültem már le vele beszélni erről, de ő nem enged.. Nem akarja. Pedig nem vagyok egy flörtölgetős típus, és ha van barátom egyértelműen nem csalom meg.

Szerintetek? Véleményetek?

Tapasztalatokat is várok! Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a kapcsolatotokkal végül? A ti barátotok ehhez hogyan viszonyul?

2011. aug. 26. 11:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók már mindent elmondtak. ÉN még annyit tennék hozzá, hogy az ilyen nő egy gyáva, hlye papucs, aki nem mer lpni.

parancsolgasson a kiskutyjnak.

2012. febr. 21. 22:28
 32/37 anonim ***** válasza:

*aki nem mer lépni*

szóval sürgősen hagyd ott, de előtte még küldd el az anyjába.

2012. febr. 21. 22:30
 33/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Véget vetettem a kapcsolatunknak kb. 3 hete. Adtam egy utolsó esélyt, de ami nem megy, nem kell erőltetni ugye. Tovább fajultak a dolgok, nem hagytam magam. Ez már beteges volt, így nem lehet élni, nem lehet közös jővőt építeni. Úgy érzem jól döntöttem. Hát remélem így van ..

Mindenesetre ha voltatok hasonló helyzetben, megoszhatjátok, hogy ki hogyan járt, mi lett a kapcsolattal.

2012. febr. 22. 01:08
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam hasonló helyzetben, férfi vagyok, de annyit elmondhatok hogy jól döntöttél! Hosszútávon kell gondolkozni a fickó egy paraszt volt, még ha most fáj is te is tudod. Majd jön egy rendes fazon, meglásd! ;)
2012. febr. 22. 21:57
 35/37 anonim ***** válasza:
öhm.. ez hülyeség, hogy megtilt neked dolgokat. Attól, hogy együtt vagytok az nem azt jelenti, hogy házasok is bár a házasok se köthetik le a másikat igy. Szóval nem értem milyen jogon akar neked ilyeneket megtiltani.. helyedben leoltanám, hogy vegyen vissza és ne akarja neked megmondani hogy mit csinálj beszélgess e fiukkal vagy nem. tulságosan féltékeny féle lehet a barátod attol fél hogy ő nem elég jo neked és majd otthagyod szerintem. meg hát ez is mutatja mennyire nem bizik meg benned ami balljuk be elég szomoru..ezekután te döntöd el hogy vele maradsz e
2012. febr. 29. 16:13
 36/37 anonim ***** válasza:

dobd ki a pasit! ennyi..

Hülye nagyképű arcoskodó az ilyen. aki azt hiszi az ő csaja az isten és senki se szóljon hozzá mert ő a "jani" és stb... Dugni tart mert h nem szeret és nem bízik meg benned az egyértelmű!

Nekem ez a rövid véleményem.

Pasi vok!!

2012. febr. 29. 16:14
 37/37 anonim ***** válasza:

A barátod a saját gyengeségét vetíti ki rád. Én is hasonló kapcsolatban vagyok jelenleg. Nem ennyire durván, de párom rettentően féltékeny és én is hasonló képp vagyok. De azért ilyen durván nálunk nincs ez jelen.

Én azt mondom hogy mindenképp felül értékel téged, túl jónak tart, magát pedig alábecsüli. Ezért nem bízik abban hogy meg tud tartani más pasikkal szemben.

Mindenképp az egóját kéne kicsit feltornázni ha fel tudod....

2012. febr. 29. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!