Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátotok hogyan viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátotok hogyan viszonyul ehhez? Férfi véleményeket is várok!

Figyelt kérdés

A barátom megtiltotta, hogy srácokkal beszéljek, vagy csak rájuk is nézzek.. Még egy mondat erejéig se szólhatok hozzájuk sehogy sem.. Még akkor sem ha esetleg egy idegentől kérdeznék valami fontosat .. Hiába ültem már le vele beszélni erről, de ő nem enged.. Nem akarja. Pedig nem vagyok egy flörtölgetős típus, és ha van barátom egyértelműen nem csalom meg.

Szerintetek? Véleményetek?

Tapasztalatokat is várok! Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a kapcsolatotokkal végül? A ti barátotok ehhez hogyan viszonyul?

2011. aug. 26. 11:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
53%
2011. aug. 28. 02:57
 22/37 anonim válasza:
77%
Ha a barátod nem bízik benned a kapcsolat könnyen széthullhat...:) 15/F
2011. aug. 28. 13:09
 23/37 A kérdező kommentje:
Jah, és hozzá tenném, hogy 18 vagyok.
2011. aug. 28. 15:17
 24/37 anonim ***** válasza:
90%
dobd, de messzire, hogy sose találjon vissza ;)
2012. jan. 11. 00:06
 25/37 anonim ***** válasza:
hasznos dolog a rövid póráz, de az h hozzá sem szólhatsz senkihez (nem ismerkedés céljából) az már kicsit túlzás...
2012. febr. 5. 14:58
 26/37 anonim ***** válasza:
Szarnék rá h ő ezt mondja, lehet h még csak azért is keresném más pasik társaságát.
2012. febr. 5. 15:14
 27/37 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen, rögtön mentem beszéletem egy pasi ismerösömmel, és elfelejtettem a tagot. nem normális ez a fajta feltekenyseg ebbe egyezzünk meg. 22L
2012. febr. 5. 15:17
 28/37 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ilyen.Nem engedi,hogy fiúkkal beszélgessek stb.Na mindegy lényeg,hogy részben megértem őt,mert legszívesebben én is mondanám,hogy ne beszéljen lányokkal.De tudom hogy ilyet mondani hülyeség lenne,a féltékenység az én problémám és nem a páromat kéne ezzel büntetnem.(bár szerencsére nem is beszél lányokkal,mert nincsenek lányok a közelében:P)

és hát azt mondom,hogy nem lehetetlen ez a kapcsolat attól függ,hogy te milyen vagy.Én pl nem is akarok fiúkkal beszélgetni,meg amúgy is visszahúzódó típus vagyok és nem is nagyon lenne kivel beszélgetnem aki fiú.Mi már együtt vagyunk lassan másfél éve.Szóval ha te nem vagy ilyen mindenkivel dumálós,ismerkedős arc akkor nem lesz probléma.Persze ha Ő közben beszél más csajokkal nyugodtan megmondhatod,hogy ez így nem fer.

Lehet idővel majd jobb lesz:)

Vagy ha te ezt nem tudod megérteni,elfogadni akkor persze hosszas viták után vagy sikerül nyerned,vagy szakítotok.

hajrá:)

2012. febr. 5. 15:39
 29/37 anonim ***** válasza:
EZ nem normális, nem tervezhetsz vele hosszútávon mert ennél csak rosszabb lesz. A barátod sajnos egy igazi paraszt. nem jó ember. Egy nem jó emberrel szeretnél együtt élni? Nem hiszem. Többet érdemelsz!
2012. febr. 21. 22:21
 30/37 anonim ***** válasza:
az én pasim, szerintem, normális szinten féltékeny, nem esik ilyen túlzásokba, mint a tied. ez szerintem sem normális, ahogy már mondták előttem. de fogalmam sincs mitévő légy.
2012. febr. 21. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!