Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátotok hogyan viszonyul ehhez? Férfi véleményeket is várok!
A barátom megtiltotta, hogy srácokkal beszéljek, vagy csak rájuk is nézzek.. Még egy mondat erejéig se szólhatok hozzájuk sehogy sem.. Még akkor sem ha esetleg egy idegentől kérdeznék valami fontosat .. Hiába ültem már le vele beszélni erről, de ő nem enged.. Nem akarja. Pedig nem vagyok egy flörtölgetős típus, és ha van barátom egyértelműen nem csalom meg.
Szerintetek? Véleményetek?
Tapasztalatokat is várok! Voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a kapcsolatotokkal végül? A ti barátotok ehhez hogyan viszonyul?
A baratnom jart igy az elozo pasijaval. Regen volt mar, de meg mindig nem tudja elfelejteni. O is ugyanigy megtiltott mindenfele kapcsolatot mas ferfiakkal, ellenorizte az sms-eit, az e-mailjeit. Asszem kb. 1 evig tartott, mire osszeszedte magat, elhatarozta, hogy otthaggya, de a srac nem akarta elengedni. Allandoan balhe volt, ha barkivel csak szoba allt.
En soha nem tiltottam el senkitol, mert nincs ertelme ilyen korlatokat felallitani. Csak azt nem viselnem el, ha flortolne masokkal a jelenletemben - erre eddig nem volt pelda.
Neked pedig azt tanacsolom, hogy ha a szavak nem segitenek, cselekedj. Nem lehet hosszabb tavon ilyen megkotesek mellett elni.
Én egy 3 éves kapcsolatban voltam ilyen helyzetben, hogy a pasim nem engedett el sehova egyedül, nem beszélgethettem egy fiúval sem stb... Borzasztó volt! Próbáltam megbeszélni ezt vele, megértett, aztán ment tovább az élet ugyan úgy.. és végül a sok veszekedés, marakodás miatt lett vége! Hála Istennek :) A mostani párom egy angyal az exemhez képest. Ő sosem bánja, hogyha beszélgetek egy pasival, vagy valami ilyesmi. Nagyon jó érzés volt mikor megtudtam, hogy ő nem olyan ember, mint a volt párom :) Persze ő is féltékeny, de nem viszi túlzásban, és én sem!
Tudom, nehéz kilépni egy olyan kapcsolatból, ami már régóta működik, de ez hosszabb távon csak rosszabb lesz.. az ilyen férfiaktól menekülni kell! (tapasztalat)
Próbáljátok megbeszélni mégegyszer, ha nem sikerül akkor sajnos lépned kell. Én is léptem és boldog lettem! :):)
Az ilyen a tulajdonának és nem a partnerének tekint.
Lehet, hogy van némi kisebbségi érzése is, nem érzi magát nyeregben, ezért be van szarva, hogy lecseréled egy jobbra.
Ha van eszed meg is teszed.
Először csak a barátaidat szabja meg, később esetleg a munkahelyedet is stb.
Kiszolgáltatottá és magányossá tesz, hogy rá legyél utalva, hogy birtokolhasson.
Ha nem tud párként, csak tulajdonként gondolni rád akkor szerintem nem jársz jól vele.
én csak akkor egyeznék bele, ha ő sem szól/néz/gondol más lányokra...
de mondjuk még akkor se, mert mi az hogy korlátoz abban hogy kivel beszélek...érted
Ilyen szinten ez már egyfajta elmebetegség. Ki akar sajátítani téged teljesen, hogy senki mással ne is beszélj, és teljesen ki legyél szolgáltatva neki.
Nagyon gyorsan szabadulj meg tőle! De vigyázz, mert az ilyen össze is verhet, ha megpróbálod elhagyni. Fordulj segítségért az ismerőseidhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!