Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet msn-en hosszasan beszélni? Bárkivel beszélek 1-2 téma után már nem tudok mit írni.
Vicces témákat kell felhozni, és olyanokat, amihez a másik is hozzá tud szólni, és hosszasan el tudja mondani a véleményét. Ha jó témát hozol fel, akkor azt még lehet ragozni... pl. -Mit csintál ma?:) -fociztam, gépeztem, olvastam... -na. azt tökjó! imádok olvasni/focizni. melyik a kedvenc könyved/csapatod? játszol is vmelyik csapatban vagy csak hobbiszerűen? és elkezdesz érdeklődni felőle, hogy milyen csapat? mikor vannak edzések? hányszor egy héten? ...
szval egyetlen témából is rengeteg mindent ki lehet hozni. csak jó témának kell lennie:)
Ha vicces témákat hozol fel, meg pár humoros megjegyzést is hozzáfűzöl, akkor oldódik a hangulat, és ő is sokkal bátrabban, felszabadultan írja majd meg a véleményét-> bővebben:) meg többet fog írni...
Ha van beszédtémád, akkor mi a gond?
Egyszerűen csak sokat kell kérdezni a másikat, és sokat kell írni magadtól is. Esetleg kihívhatod egy játékra, aminek lehet tétje, vagy bekapcsoltathatsz a beszélgetésbe egy 3. főt is, hátha ő földobja a beszélgetést...
Nem tudom elképzelni, h téma birtokában mivel lehet probléma... :O
Én a bnőmmel szoktam sokat csetelni. Nincs egy konkrét téma, szinte bármiről beszélgethetsz. Mi is szinte mindenről beszélgettünk már ami mind a kettőnket érdekelt. Fontos, h folyamatosan írjatok, és közben ne játszodjatok vagy bármi, mert akkor már nem figyeltek egymásra. Ha az egyik 10 percenként válaszol akkor abból sose lesz egy normális beszélgetés.
Egy másik fontos dolog, h kell viccelődni, meg jópofa dolgokat írni, h nevettesd meg a társadat. De vigyázz nehogy túlzásba vidd a hűjeséget mert akkor azon fogod észrevenni magad, h csomó sűltelenséget hordasz össze aminek már semmi értelme.
én komolyan nem értem a mai embereket, melyik bolygóról jövünk már?
Áruld már el hány éves vagy mert gy nemtudok mit mondai?
mindenesetre olvasni kéne sokat, bármit csak olvass, ismeretterjesztő, szépirodalmi műveket, bővítsd a szókincsed, törekedj a változatos szóhasználatra, és a barokkos hosszanelnyúló, ugyanakkor könnyen értelmezhető mondatokra, melyeket fejleszthetsz némi improvizáló-készséggel, nézz sit-comokat vagy stand-upot a jobb kommunikációs készség érdekében, olvass utána a retorika alapjainak, némi érveléstan és szónoklástan megteszi a hetekre elég beszédtéma megalapozását, és annak bőséges kifejtését:D bocsi a hibákért, vakon írtam, mert sötét van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!