Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom érzékien csókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom érzékien csókol és hosszasan akkor szeret vagy ezt el lehet játszani is?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Lányból vagyok ezért így is tudok válaszolni..Szóval meg lehet azt játszani,ha nagyon akarja az ember,tapasztalat. :/

18/L

2009. dec. 7. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
valószínű hogy szeret nagyon :)
2009. dec. 7. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
El lehet játszani, de hát miért ne szeretne?;)
2009. dec. 7. 23:08
 4/10 A kérdező kommentje:
sok pasi kihasználta a szeretetemet és már mániám hogy nem szeretnek:(csak megakarnak dugni,de valahogy ő nála én is ugy érzem hogy szeret,mert nagyon jól csókol, még ennyire gyengéd talán sosem volt velem senki,de kicsit félek hogy mi van akkor ha tényleg csak jol tud csókolni és ennyi:(Mik azok a jelek amikböl letudnám szürni hogy csak színjáték?
2009. dec. 7. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy lány játszotta el, szal simán lehet.
2009. dec. 7. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok,most nem állok le sztorikat mesélni,de hidd el h ezt simán meg lehet játszani:)
2009. dec. 7. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Csókból nem lehet szerelmet olvasni.. azt a tetteiből, a rezdülésekből lehet, ha nagyon vén róka az ember. Szerinetm a szerelemben hinni kell, nincs mese:)

Szóval el lehet játszani.. vagyis lehet rutinosan, jól smárolni.

2009. dec. 7. 23:55
 8/10 kolosszus22 ***** válasza:

Mi az, hogy SZERET v. MEGJÁTSZA!?

Megjátszani az ilyet nem lehet, ettől függetlenül nem biztos, hogy szerelmes! Egyszerű a megoldás: KÍVÁN!

Ha tetszik egy lány és beindulok akkor mindig így csókolom, ettől függetlenül nem vagyok szerelmes!

22/F

2009. dec. 8. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne ez alapján döntsd el!

Ha hosszú ideig (hónapokig) veled van - közben nem türelmetlen, nem sürget és látszik, hogy rád is odafigyel - az a nyerő.

Közben beszélgess is vele sokat: úgy is sok minden ki szokott derülni.

Közben természetesen fokozatosan egyre több mindent kipróbálhattok együtt. Főleg, ha ilyen jól csókol :-)

2009. dec. 8. 03:26
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,remélem szeret.
2009. dec. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!