Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chaten a párom azért nem akar hosszasan írogatni h randin legyen miről beszélni. Ez baj?
Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk, szeretjük egymást, a randikon minden jól megy, engem nem zavar ha nem akar sokat irogatni, az a lényeg h a randikon jól érezük magunkat. (bocs ha kicsit hülyén hangzik a kérdés :D )2011. aug. 4. 14:04
2/12 anonim válasza:
szerintem ez csak rossz kifogás...akik együtt élnek is tudnak miröl beszélni pedig minden nap együtt vannak...
3/12 anonim válasza:
bocs az offért, csak érdekelnek a további válaszok.
4/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen igaza van. Nem tudom, a nők miért szeretnek pl. telefonálni, kényelmetlen, hiányzik az érintés, a mimika stb. A chat még gázabb, gépelni fárasztó, a hanglejtés és mimika hiánya miatt mindenk félreérthető. Ha este találkoztok, ott rendesen lehet beszélgetni, amikor külön vagytok, akkor meg le elehet rendezni minden egyebet.
5/12 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat. :)
2011. aug. 4. 14:38
6/12 anonim válasza:
egyet értek az utolsó válaszolóval, chaten nem jön át semmi..én is inkább élőben szeretek beszélgetni :)
18/L
7/12 anonim válasza:
de itt az a kérdés hogy cseten miért nem ir sosem semmit.mert ez csak kifogás,mert nincs mit.vagy msn is pl..gondolom másokkal se mindig élőben bezsélget.másokkal is tud vmiröl beszélni,akor az asszonnyal miért ne tudna?
8/12 anonim válasza:
Én utálok interneten keresztül beszélgetni. Semmi nem jön át. Szeretem érezni az illatát, hallani a hangját, a reagálásait, a testbeszédét beszélgetésünk közbe. MSN-en pedig csak a kibaaszott szmájlikat és betűket látsz. Undorító.
9/12 anonim válasza:
15:10-nek:
Azért nem, mert az asszonnyal normálisan, személyesen szeretne beszélgetni. Haverokkal én is elchatelgetek, de a barátnőm mellé le akarok ülni, és úgy beszélni. Amúgy szär.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mostmár értem. :)
2011. aug. 4. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!