Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal hosszasan csókolózni?
Figyelt kérdés
Esetleg van valami rekordotok hogy mennyi volt a legtöbb idő?:D ez csak mellékesen jutott eszembe nem fontos:d
Hosszasan csókolózni alatt azt értem hogy egy csók hosszú:)
Mert a mi csókjaink a barátommal nem valami hosszasak sose:'D
Mondjuk kinek mi a hosszú.
2011. júl. 26. 17:18
1/7 anonim válasza:
én azt szeretem ha hosszan csókolgatják a puncimat :)
2/7 anonim válasza:
hát már nem :S még a kapcsolat elején szoktunk, de lassan már a csók nálunk annyit jelent, h egy szájrapuszi, vagy egy hosszabb szájrapussz :D :/
3/7 anonim válasza:
A barátnőmmel egyszer kb. 30 percen keresztül smároltunk, úgy, hogy közben nem váltak szét az ajkaink. Tovább is tartott volna, csak megcsörrent a telefonja. De ez még akkor volt, amikor csak 2 napja jártunk.
Asszem most átmegyek hozzá, és felelevenítem az emléket élesben, köszi kérdező :)
4/7 anonim válasza:
neee :DDDD mintha az én barátom írta volna az előzőt :D ugyanez volt:)
5/7 anonim válasza:
mikor volt kivel...
egyszer 3 és fél órán keresztül nem hagytuk abba a volt barátnőmmel. Persze ynakpuszi meg ilyesmi volt benne, de az egész 3 és fél órán át tartott.
7/7 anonim válasza:
Lassan 2 es fel eve vagyok egyutt a baratommal En 18, O 19 es mar nem csokolozunk csak kb hetente 1 vagy 2 szer.Regen csokoloztunk majdnem 2 orat.az volt a rekordunk...Mamar a kezemet se fogja az utcan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!