Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik már régen,10 éve vagytok a párotokkal, szoktatok még csókolózni?
5 éve vagyunk együtt,és kb fél éve csökkent,és el is maradt a csókolózás.Ez eléggé bánt engem,és főleg amit a párom mond,mikor panaszkodom.Azt mondja:az olyan dedós.
Pedig én nagyon szeretek csókolózni.Lehet,hogy büdös a szám?:)Goondolta,de azt mondja nem.Irigylem az első hozzászólót.én 39 éves nő,a párom 43 éves
Utolsó: hülyeség
Mi párommal 7 éve ismerkedtünk meg 4 éve élünk együtt,párom nem a csókolózós fajta így el is maradt szépen, csak szex előtt szoktunk. Hisz ezzel csak beindul így ő nem látja értelmét máskor ezért nem is vágyik rá :) és igazából én is így érzem. Ha mégis úgy esett hogy csókolóztunk akkor tényleg egyből állt a zászló :D Otthon kettesben ha úgyis folyatjuk amit elkezdtünk nem is baj de máshol... :) Mi nagyon szeretjük ,imádjuk egymást ,nálunk a csókolózósdin nem fog múlni a kötődés,sőt erősebb mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!