Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok elég a pasimnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok elég a pasimnak?

Figyelt kérdés
Szép vagyok , fiatal 19 éves , az utcán mindenki megnéz , mindennap kapok dicséreteket , rengeteg srác szeretne a barátom lenni ! ( én persze nem tartom magam olyan tökéletesnek , de tény hogy valamiért oda vannak értem .) jo alakom van meg minden , vicces vagyok , jol érzik mellettem maguk az emberek , ezt mindig mondják is emmelett én tudok nemet mondani és csak a barátomat szeretem . nem kurvulok , nem kelletem magam , csak öt szeretem és nem is találkozok semmi fiuval . Ennek ellenére , a barátom , akinek nyilván szntén tetszek alkategoriás , 30 on felüli gyerekes, RONDA ,igénytelen buta senkikkel csal , irogat h szereti , hiányzik .az ágyban is istennö vok :D MIÉRT csinálja ezt , nem vagyok beképzelt csak vázoltam a helyzetet , fözök , mosok takaritok és sokszor kussolok a béke kedvéért . MIért nem vayok elég ? miért kell neki egy tök szar másik , és nem egy nem kettö... sok!!! nem hiszi el hogy valoban szeretm ? vagy mi ? sexet minden nap kap, amikor csak akarja ahogy akarja ! édes vagyok aranyos :) Miért megy olyan lányok után akik unalmasak és agyonhasználtak , rondák és cikik . mikor itt vagyok én ??? szeret engem , és letagadja hogy foglalkozik mással , de én tudom mit csinál ! ez hü*e,???
2011. aug. 25. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mit csinálhatsz rosszul, nekem személyszerint nem tetszik a stilisztikád, de a korosztályunk nagy része így ír, meg ez mégsem olyan mély dolog... A szerelemmel az a gond, hogy az ember tökéletesnek látja a másikat, így előfordulhat, hogy csakis önmagában keresi a hibát. A másikban ugye nincs, nem lehet, hogy Ő a minden. Szerintem dobd és lépj túl rajta, jobbat érdemelsz.
2011. aug. 25. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt csinálod rosszul, hogy hagyod.

Többekkel ellentétben nem mondom, hogy dobd, meg hasonlók, attól, hogy ezt tartanám én is helyesnek, mert úgyis neked kell eldöntened mit teszel vele.

Szóval a kérdésre: szerintem te nagyon is jó vagy neki. A legjobb. Veled is lehet, és büntetlenül másokkal is.

2011. aug. 25. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem tudod intellektuális kielégíteni az igényeit meg azért egy 30-as nő általában sokkal tapasztaltabb az ágyban. Most persze nagyon érettnek érzed magad, de az írásodon, fogalmazásodon nagyon érződik, hogy még kislány vagy. Gondolom a párod is idősebb.

Inkább keress korban hozzád illő fiúkat.

2011. aug. 25. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:

azért teszi, mert MEGTEHETI...tudja nagyon jól, hogy te úgysem teszel semmit, ezért ő megtehet akármit...

majd ha rálépné a tökére, meg nem csaholnál utána, akkor nem tenné meg hidd el...akkor majd az önbecsülésed és a méltóságos is visszatérne...

2011. aug. 25. 21:34
 15/16 anonim ***** válasza:
meséld már el, melyik szót nem írtam jól. az ott egy hosszú í, bizony, nézd meg jobban.
2011. aug. 25. 21:34
 16/16 A kérdező kommentje:
21.34 . innen látszik hogy sík hü*ye vagy , ezért másokba kötsz . szerintem tök egyértelmű hogy ÉN nem irtam hosszú íket , ránézésre hirtelen ezt vettem észre ," a szerintem totál beképzelt vag. " inkább magaddal foglalkozz és probáld meg szövegértésekkel fejleszteni a pici kis intelligenciádat !
2011. aug. 25. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!