Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? A pasim megismerkedett egy csajjal a közeli
boltban ahova járunk vásárolni! A csaj pár napra rá egy
közösségi oldalon kezdett el neki írni, pedig tudta,
hogy a pasimnak ott vagyok én!
Én a helyedben beszélnék a csajjal, vagy írnék neki, hogy mégis mit akar a pasidtól. Ha azt mondja, hogy semmit, akkor kérdezed meg tőle, hogy mi a francnak írogat, mivel úgy tudod még csak nem is barátok, most ismerkedtek meg. Mondd meg neki, hogy zavar téged és fejezze be, mert fordított esetben neki sem esne ez jól. Viszont leginkább itt a barátodnak kellene tekintettel lenni rád.
2010. ápr. 22. 09:03
Nem jósolok túl nagy jövőt a kapcsolatotoknak, ha ennyire nem bízol a barátodban. Az eszedbe se jut, hogy esetleg szimplán emberi/baráti érdeklődésről van szó, mert jó fej az a boltos leányzó? Én is nős ember vagyok, de ettől függetlenül sokkal több lánybarátom van, mint fiú, mivel mindig is jobban szerettem a lányok társaságát - de mégsem csaltam meg a nejem soha, és nem is fogom. Ezt ő is tudja, meg is bízik bennem, éppúgy, ahogy én is benne.
Ha viszont te ennyire nem bízol a párodban - és a jelek szerint önmagadban sem -, akkor valóban komoly problémáid vannak, de _nem_ a boltos leányzó, hanem saját magad (és/vagy a párod esetleg gyanakvásra okot adó múltja...?) miatt.
2010. ápr. 22. 09:07
Szerintem ne a csajnak szóljon,elsőre olyan szánalmasnak tűnik,hozzám is mindig jöttek az exek.Beszéljen a barátjával.Ő véget tud ennek vetni.Gond akkor van,ha az új izgalom érzése erősebb a mély szeretetnél benne.
2010. ápr. 22. 09:08
Én a helyedben szakítanék.
Na ne csináld már, semmi önbecsülésed nincs? Egyszerűen semmit ne csinálj. Ha nem fejezi be nagyon gyorsan, rúgd ki. Szerinted ez belefér a szerelembe?? Mert szerinem abszolút nem. Nem hiszem, hogy szeret a pasid. Ezzel téged aláz meg a legjobban.. de ha hagyod, meg is érdemled.
Szép kis barátod lehet. Beszélj a csajjal mihamarabb,hogy álljon le. Biztosan neki sem esne jól fordított esetben. És igen,a pasidnak lehetne több esze is. Csak bátran! :)
Miért a csajjal???Ez úgy néz ki,mintha nem tudná féken tartani a barátját.Én kinyilvánítanám neki,hogy szabad ember,mehet,ha ez a szíve vágya,de akkor Téged többet nem lát(még ha nem is ez az igazság)Persze mindezt megfontoltan,ne haraggal.
2010. ápr. 22. 09:10
Ha nem az iwfw volt a közösségi oldal, akkor nem értem mi a probléma. Jóhogy ne törölje az összes hölgyismerősét a párod, beleérve a kedves mamát is, csak azért mert azok is nők. Meg a munkahelyéről is kiléphetne, mert van női kollégája, akivel alkalomadtán beszélgetnek is. Sőt! Már egy kávét is megittak a múltkor! Úristen micsoda hatalmas probléma!!!
Ilyen "barátnőm" lenne, azonnal dobnám...
2010. ápr. 22. 09:13
Nem biztos hogy a csajt kell basztatni.
Mindenhez két ember kell.Tudod könnyű Katát táncba vinni ha Ő is akarja
2010. ápr. 22. 09:17
Szerintem itt egyikőnknek sem esne jól, ha a párunkra egy másik rányomulna. Szerintem ez már a nyomulás kategóriájába tartozik, ha egy eddig ismeretlen nő, akivel éppen most ismerkedtem meg, elkezd nekem hirtelen írogatni, én meg válaszolgatok neki. Barátság persze lehet, de az szerintem nem a kisboltban alakul ki egyik percről a másikra. Valami azért ebben nem stimmel. És igaza van az egyik előttem szólónak, a barátoddal kellene megbeszélni, hogy csinálhatja, szabad ember, de ha megcsal, nem lát többet. Mindezt csak nyugodtan, ne lássa, hogy ideges vagy.
2010. ápr. 22. 09:18
Kapcsolódó kérdések: