Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ebből? A pasim megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? A pasim megismerkedett egy csajjal a közeli boltban ahova járunk vásárolni! A csaj pár napra rá egy közösségi oldalon kezdett el neki írni, pedig tudta, hogy a pasimnak ott vagyok én!

Figyelt kérdés
Egy-két levelet már váltottak egymással ,de mondtam neki ,hogy engem ez zavar,hogy irogatnak egymással! Úgy látom tetszik neki mert a csaj rámenős de azt mondja nem akar tőle semmit,de akkor minek ez? Attól félek ,hogy minél többet leveleznek egymással akkor valami kialakul köztük!!!! Hogy akadályozzam ezt meg? Nagyon szeretem a pasim!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 08:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

ma 09:43

Ha egy pasi azt írja egy csajnak, hogy "de gyönyörű" meg "igazi bombázó" vagy, akkor biztos csak barátkozni akar, mi? :)

2010. ápr. 22. 09:50
 22/27 anonim ***** válasza:

Az én véleményem ez ügyben az, hogy mindenképpen meg kéne beszélned a barátoddal, hogy ezzel mi a célja. A csajhoz szerintem felesleges menni, hogy mit akar, mert aki egy olyan sráccal kezd ki, akinem van barátnöje, azt mindenki tudja, hogy micsoda, nem akarok durva lenni :), és ugysem fogja Neked megmondani, hogy "igen el akarom venni Tőled a párod".

Viszont ha megbeszéled a barátoddal, és megmondod Neki, hogy ez nem normális magatartás a részéről, akkor lehet hogy észheztér, és nem törödik a ribivel :)

Ha nem, és Te még mindig nagyon szereted még utolsó esély gyanánt, esetleg lehetne éreztetni Vele is hasonló dolgokat. Konkrátan, ha együtt vagytok valahol, és megtetszik egy pasi, kedj el rá nyomulni, mintha akarnál tőle valamit. Ez arra jó, hogyha esetleg nem tul fejlett érzelmileg a barátod (erre nagy az esély, mert az elsó csaj eltekeri a fejét), akkor a saját bőrén megtapasztalja ha szeret, hogy "basszus, ez marha rossz érzés", lehet hogy ki fog akadni látszólag, de utána vissza tudsz vágni, hogy "Te is ezt csináltad, már tudod, hogy milyen érzés". Ha tényleg szeret, akkor ez elég ahhoz, hogy rendbehozzátok a dolgokat. Ellenkező esetben, viszont akkor tényleg sajnos bele kell türődni, hogy nem annyira szeret Téged, mint amennyire megérdemled, és hagyni kell elmenni. Egyébként én annak a híve vagyok, hogy akit lehet vinni, vigyék, viszont mivel látom előző irasidbol, hogy nagyon szereted a párod, ez előbbieket egy esetleges mentőövnek érzem a kapcsolatotok megmentéséhez :)

Hajrá, sok sikert, drukkolok :)

P

2010. ápr. 22. 10:44
 23/27 anonim ***** válasza:
ez velem is megtörtént. csak a pasim a tengeren ismerkedett. minden nap " vigyáztak egymás cuccaira ", ha ha ha.. gondolom.. habár ő nem jelölte be semmilyen oldalomn, vagy ilyesmi, én azóta nem bizok a barátomban. sehogyse.. hiszed, vagy sem, ennek már 2 éve. és én nem tudok tullépni rajta. sztem vedd elő a barátodat, és mondd meg neki, h válasszon. bár, ha még szerelmes vagy, ahogy én is az voltam, akkor nehezen, vagy egyáltalán nem fog menni.
2010. ápr. 22. 10:55
 24/27 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló dolog történt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Volt,aki azt tanácsolta,hogy nyugodjak meg ,mert csak barátkoznak....Egy darabig így ment a dolog,mint nálatok.Igyekeztem megnyugodni és visszafogni a féltékenységemet.De még 1-2 hét után is ez ment.Utána néztem a dolgoknak.Egy másik közösségi oldalon ott volt a pasim kb 2 hetes regisztrációval,ki küldte neki a meghívót?Hát a kiscsaj,ki volt írva a telefonszáma és szépen felhívtam.Blöfföltem,hogy a pasim mindent elmondott és tudom,hogy ő akaszkodott rá.Erre elkezdett magától mesélni a csaj.Kiderült,hogy az én pasim hetek óta kocsival hordozgatta haza,de a kiscsaj állítólag nem akart semmit amíg nem szakít.Azt mesélte neki,h milyen rossz a kapcsolatunk és én micsoda egy gonosz csaj vagyok(biztos ilyen sokáig lettünk volna együtt,ha ez igaz lenne).A csaj meg is jegyezte,hogy rendes csaj vagyok,nem is igaz amit rólam mesélt.A barátomnak csak egy smst küldtem,hogy tudok mindent,beszélgettem az új közös ismerősünkkel.Fel sem mert hívni egy napig,innen tudtam,hogy igaz.Kidobtam. Engem az zavart a leginkább,hogy egy ilyen cafka(minek nevezzek egy olyan csajt,aki pontosan tudja,hogy foglalt pasival szórakozik..)miatt képes volt hazudozni a kapcsolatunkról és rólam.Sőőőt ,még meg is csalt volna szerintem,ha a csaj belement.Elárult.Szakítottam is egyből,de még a mai napig hívogat,hogy szeret és bocsássak meg.

Igazából a pasin múlik,hogy lesz-e ebből több.Nincs jó megoldás ebben a helyzetben. De az mindenesetre nem jó jel,hogy nem hajlandó miattad hanyagolni a másik csajt-ez jelent valamit.

2010. ápr. 22. 12:06
 25/27 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 22. 12:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Elég durva, hogy keresi annak a boltos csajnak a társaságát!Szerintem férfi és nő között nincs barátság, mert előbb utóbb valaki belezúg a másikba.Nehéz okosnak lenni ilyen helyzetben,de a mostani fejemmel biztos, hogy kirúgnám a pasit, mert ez azért már elég sok, innen csak egy lépés, hogy megcsaljon(alkalom szüli a tolvajt alapon).De előtte még próbálnám meggyőzni, hogy hagyja azt a csajt,ne tartsa vele a kapcsolatot.Ha ezek után még foglalkozik vele, kezdj el keresni mellette vagy nélküle egy másik megbízhatóbb pasit!!!
2010. ápr. 22. 16:41
 27/27 anonim ***** válasza:
elolvastad? 12 : 07 - vok, totál átérzem a helyzetedet. :S:S
2010. ápr. 22. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!