Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? A pasim megismerkedett egy csajjal a közeli boltban ahova járunk vásárolni! A csaj pár napra rá egy közösségi oldalon kezdett el neki írni, pedig tudta, hogy a pasimnak ott vagyok én!
Figyelt kérdés
Egy-két levelet már váltottak egymással ,de mondtam neki ,hogy engem ez zavar,hogy irogatnak egymással! Úgy látom tetszik neki mert a csaj rámenős de azt mondja nem akar tőle semmit,de akkor minek ez? Attól félek ,hogy minél többet leveleznek egymással akkor valami kialakul köztük!!!! Hogy akadályozzam ezt meg? Nagyon szeretem a pasim!!!!!!!!2010. ápr. 22. 08:59
12/27 A kérdező kommentje:
Igen ez az iwiw oldal!!! Ezen az oldalon írt a pasim a csajnak,hogy gyönyörű vagy meg,hogy igazi bombázó!!! Kérdőre vontam,hogy minek írt neki ilyet erre azt mondja ,"nem tudom" !!! Azt mondja szeret de akkor minek ír más csajnak ilyet?? A csaj már a mobiljára is küldött sms-t hogy mikor tudnának dumálni! legrosszabb hogy ezt nem mondta el,hanem én találtam meg ezt az üzit! Nem tudom mi enne a legjobb???!!!
2010. ápr. 22. 09:25
13/27 anonim válasza:
Én nem vagyok egy azonnal ugró,féltékeny típus,de ez már nekem is ismerkedésnek tűnik.A férfiak persze hogy védik a férfitársukat.Azt hiszem Neked is lehetne ilyen"kalandod",ne érezd megalázva magad,de legyél határozott.
14/27 anonim válasza:
Figyelj,írtad,hogy szereted,de ez így nem mehet.Mi a jó francot gondol ez a férfi magában????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
15/27 anonim válasza:
A másik,a mobilszámomat nem adom ki a boltosnéninek csak úgy.Mindenképpen lépnék a helyedben.Még ha félsz is.Ez a fickó melletted csajozik!(ne haragudj)
16/27 A kérdező kommentje:
Ő a második pasim nagyon szeretem és nagyon fáj,hogy ezt csinálja! De valamit lépnem kell!!! Lehet,hogy megunt??? vagy izgalomra vágyik??? Ha kell megkapja!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 09:32
17/27 anonim válasza:
Ha megmondtad a párodnak, hogy ez téged zavar és ő ezt figyelmen kívül hagyta, akkor ott már gond van a kapcsolattal. Nem hiszem, hogy egy csaj egy szinte ismeretlen pasinak szimplán "baráti érdeklődésből" írna. A pasid még válaszolt is a leveleire. Szóval üljetek le megbeszélni a dolgot, mondd meg neki, hogy te az iylesmit nem tolerálod és ha nem hajlandó ezt figyelembe venni, akkor jobb, ha nem is folytatjátok.
Sajnos nagyon sok pasi így próbálja lekoptatni a barátnőjét, mert ahhoz túl sunyik és gyávák, hogy a lány szemébe mondják, már nem szeretik. Szóval mindenképp önts tiszta vizet a pohárba, mielőtt azt veszed észre, hogy te vagy a megcsalt harmadik.
18/27 A kérdező kommentje:
Köszi nektek hogy ilyen gyorsan ennyien írtatok és próbáltok tanácsot adni!!! Köszi!!!!!
2010. ápr. 22. 09:34
19/27 anonim válasza:
Így van,és még ha szereted is,ha ő így el tud fordulni egy másik felé,jobb is,ha most engeded el,mint ha elmélyül méginkább a kapcsolat,és akkor csinálja.Lehet,hogy ez csak kezdeti fellángolás,de lehet,hogy kialakult valami érzelem közöttük.Az is lehet,hogy elengeded,el is megy,azután rájön,hogy nem érte meg elhagyni Téged.Minden esetre jelenleg nem érdemli meg,hogy mellette legyél!!
20/27 anonim válasza:
Azért elég durva, hogy itt mennyien szakítanának vagy gyanakodnának azért, mert a párjuk egy lánnyal beszélget és levelezik. Annyira nem bíznátok meg a párotokban, hogy csak azonos neműekkel barátkozhatnak? Én, mint férfi, azt találtam, hogy a nőkkel sokkal jobban el lehet beszélgetni, és sokkal mélyebb témákról, mint a férfiakkal, ezért is a legtöbb barátom nő. Ha erre a párom elkezdene osztani, hogy akkor most ne merjek többé nőkkel barátkozni és beszélgetni, rövid úton ki is dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!