Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ebből? A pasim megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? A pasim megismerkedett egy csajjal a közeli boltban ahova járunk vásárolni! A csaj pár napra rá egy közösségi oldalon kezdett el neki írni, pedig tudta, hogy a pasimnak ott vagyok én!

Figyelt kérdés
Egy-két levelet már váltottak egymással ,de mondtam neki ,hogy engem ez zavar,hogy irogatnak egymással! Úgy látom tetszik neki mert a csaj rámenős de azt mondja nem akar tőle semmit,de akkor minek ez? Attól félek ,hogy minél többet leveleznek egymással akkor valami kialakul köztük!!!! Hogy akadályozzam ezt meg? Nagyon szeretem a pasim!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 08:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2010. ápr. 22. 09:25
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen ez az iwiw oldal!!! Ezen az oldalon írt a pasim a csajnak,hogy gyönyörű vagy meg,hogy igazi bombázó!!! Kérdőre vontam,hogy minek írt neki ilyet erre azt mondja ,"nem tudom" !!! Azt mondja szeret de akkor minek ír más csajnak ilyet?? A csaj már a mobiljára is küldött sms-t hogy mikor tudnának dumálni! legrosszabb hogy ezt nem mondta el,hanem én találtam meg ezt az üzit! Nem tudom mi enne a legjobb???!!!
2010. ápr. 22. 09:25
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy azonnal ugró,féltékeny típus,de ez már nekem is ismerkedésnek tűnik.A férfiak persze hogy védik a férfitársukat.Azt hiszem Neked is lehetne ilyen"kalandod",ne érezd megalázva magad,de legyél határozott.
2010. ápr. 22. 09:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,írtad,hogy szereted,de ez így nem mehet.Mi a jó francot gondol ez a férfi magában????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2010. ápr. 22. 09:28
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A másik,a mobilszámomat nem adom ki a boltosnéninek csak úgy.Mindenképpen lépnék a helyedben.Még ha félsz is.Ez a fickó melletted csajozik!(ne haragudj)
2010. ápr. 22. 09:30
 16/27 A kérdező kommentje:
Ő a második pasim nagyon szeretem és nagyon fáj,hogy ezt csinálja! De valamit lépnem kell!!! Lehet,hogy megunt??? vagy izgalomra vágyik??? Ha kell megkapja!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 09:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha megmondtad a párodnak, hogy ez téged zavar és ő ezt figyelmen kívül hagyta, akkor ott már gond van a kapcsolattal. Nem hiszem, hogy egy csaj egy szinte ismeretlen pasinak szimplán "baráti érdeklődésből" írna. A pasid még válaszolt is a leveleire. Szóval üljetek le megbeszélni a dolgot, mondd meg neki, hogy te az iylesmit nem tolerálod és ha nem hajlandó ezt figyelembe venni, akkor jobb, ha nem is folytatjátok.

Sajnos nagyon sok pasi így próbálja lekoptatni a barátnőjét, mert ahhoz túl sunyik és gyávák, hogy a lány szemébe mondják, már nem szeretik. Szóval mindenképp önts tiszta vizet a pohárba, mielőtt azt veszed észre, hogy te vagy a megcsalt harmadik.

2010. ápr. 22. 09:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi nektek hogy ilyen gyorsan ennyien írtatok és próbáltok tanácsot adni!!! Köszi!!!!!
2010. ápr. 22. 09:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Így van,és még ha szereted is,ha ő így el tud fordulni egy másik felé,jobb is,ha most engeded el,mint ha elmélyül méginkább a kapcsolat,és akkor csinálja.Lehet,hogy ez csak kezdeti fellángolás,de lehet,hogy kialakult valami érzelem közöttük.Az is lehet,hogy elengeded,el is megy,azután rájön,hogy nem érte meg elhagyni Téged.Minden esetre jelenleg nem érdemli meg,hogy mellette legyél!!
2010. ápr. 22. 09:40
 20/27 anonim ***** válasza:
5%
Azért elég durva, hogy itt mennyien szakítanának vagy gyanakodnának azért, mert a párjuk egy lánnyal beszélget és levelezik. Annyira nem bíznátok meg a párotokban, hogy csak azonos neműekkel barátkozhatnak? Én, mint férfi, azt találtam, hogy a nőkkel sokkal jobban el lehet beszélgetni, és sokkal mélyebb témákról, mint a férfiakkal, ezért is a legtöbb barátom nő. Ha erre a párom elkezdene osztani, hogy akkor most ne merjek többé nőkkel barátkozni és beszélgetni, rövid úton ki is dobnám.
2010. ápr. 22. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!