Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki folyamatosan a parkba ülni vagy a kapuba? Elfogadni meg nem tudok semmit:S

Figyelt kérdés

Nem vagyuk már tinik,ő 26F én 18L

2hete vagyunk együtt, és vagy a parkba vagyunk vagy a kapuba,vagy netán a PUB-ba ahol dolgozik.

Nem megyek vele helyekre mert nem engedi hogy,közösen fizessünk inkább ő akar mindent,a másik meg az hogy,nem tudok tőle elfogadni semmit.Ne kérdezzétek nem tudom hogy miért,hiába akarom nem megy.Eddig elfogadta egy szál rózsát(barátnőm unszolására) és egy üdítőt.Nem keres rosszul havi 120-140 ezret és mindig van pénze de még sem.Lehet azért mert az előző pasimmal úgy voltunk hogy,mindig mindent közösen de nála ez nem működik.Vélemény?

2011. aug. 25. 18:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

19:06

anyádat hívjad annak aki kinyomott téged és az összes undorító fajtádat!!!!!!Te kis nyomorék!!!!!!!

2011. aug. 25. 19:19
 22/24 anonim ***** válasza:
tényleg nem lehetsz érett ha leállsz veszekedni
2011. aug. 25. 19:22
 23/24 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy vannak bizonyos csatornák amiken keresztül a férfi kifejezheti az irántad érzett vonzalmát. Te most ezt lezárod előtte. Ami a kapcsolat elhalását eredményezheti.

Vannak megoldókulcsok (csak egy pár példa)

1. elmondod neki mi a szíved terhe. Legyen veled türelmes, megértő és együtt leküzditek az akadályokat! - én személy szerint ezt tartom a legcélravezetőbbnek. Sosem értem a sok kérdezőt, mindig itt keresnek megoldást az egyéni gondjaikra és az esetek 80%-ban csak az illetékessel meg kéne beszélni a gondokat.

2. Ha nem akarod, hogy letörjön ifjonti lelkesedése, akkor fogadd el az ajándékait! Ő férfihoz illő módon kifejezi érzéseit, te pedig nőhöz méltón viszonzod azt. Pl. főzzél neki! Tudod, pasit a hasán keresztül..., vegyél neki ajándékot! Kis figyelmes apróságokat. Így mindketten a magatok módján érvényesülhettek.

3. Nem is annyira szereted a manust... szakítsál. Csak azért ne legyen melletted valaki, mert társhiányod van! Addig esélyed sincs normális párkapcsolatra, amíg önmagaddal nincs rendben minden. Ha egyedül is boldog tudsz lenni, akkor egy társ, csak erősíthet!

stb...

2011. aug. 25. 19:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Mi 2 hónapja kezdtünk el találkozgatni, de ha beülünk valahová mindig ő fizet. (Lány vagyok én is, ha ennyiből nem derült ki :)) ) Kétszer történt, hogy elmentünk valahová, és nem volt nála annyi pénz, bankkártyával meg nem tudtunk volna fizetni, így mindkét esetben adtam 2000 ft-ot neki, de utána ezerszer bocsánatot kért tőlem, pedig nem lett volna miért. :)

Én is kellemetlenül érzem magam emiatt, és mondtam is már neki, hogy nem várom el ezt tőle folyton, mert ő sem csak úgy elővarázsolja a pénzt és máris ott terem neki, de egyszerűen nem engedi. Azt mondja, hogy ő rosszul érezné magát, ha valahol én fizetnék, és majd biztos lesz alkalmam rá, hogy fizessek a későbbiekben, de addig hallani sem akar erről.

Egyébként én is ezért kerülöm állandóan, hogy beüljünk valahová, de hetente 1x azért csak előfordul. Az előző barátaimnál is hasonlóan alakultak a dolgok, bár ők annyiban hajthatóak voltak, hogy már néhány hét elteltével mindent közösben fizettünk, és most is gondolom így lesz. Szerintem várj, és hagyd, hogy ő fizessen, főleg így a friss kapcsolat elején. Ha meg nem akarsz folyton a parkban ülni, akkor menjetek el sétálni. Bár azt nem tudom, hogy merre laksz, de ha Pesten, akkor míg jó idő van, akár esténként is el lehet menni ide-oda a belvárosban, kiülni a Dunához stbstb. :)

2011. aug. 25. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!