Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki folyamatosan a parkba ülni vagy a kapuba? Elfogadni meg nem tudok semmit:S

Figyelt kérdés

Nem vagyuk már tinik,ő 26F én 18L

2hete vagyunk együtt, és vagy a parkba vagyunk vagy a kapuba,vagy netán a PUB-ba ahol dolgozik.

Nem megyek vele helyekre mert nem engedi hogy,közösen fizessünk inkább ő akar mindent,a másik meg az hogy,nem tudok tőle elfogadni semmit.Ne kérdezzétek nem tudom hogy miért,hiába akarom nem megy.Eddig elfogadta egy szál rózsát(barátnőm unszolására) és egy üdítőt.Nem keres rosszul havi 120-140 ezret és mindig van pénze de még sem.Lehet azért mert az előző pasimmal úgy voltunk hogy,mindig mindent közösen de nála ez nem működik.Vélemény?

2011. aug. 25. 18:40
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Múltkor is vett nekem cigit,azt sem fogadtam el,elküldtem vele haza.Jobban esne ha én fizetnék,de nem engedi:'(

Szerintem pár napon belűl vagy 1 hét és felmegyek hozzá,anyukájával él és galériája van.

2011. aug. 25. 18:42
 2/24 anonim ***** válasza:
Hagyd hadd fizesen legalább nem a te lóvéd meg (ezzel is kedveskedik )
2011. aug. 25. 18:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Este találkozunk a parkba vagy a PUb-ba haza kísér,elvagyunk a kapuba jól felhúzom és ennyi...megy haza.Azért csak 26 éves,azt akarja hogy,vasaárnap menjek vele enni,vagy sütizni és nem tudok,mert szégellem elvenni.Tenap este vettem neki cigit és szégyeltem oda adni:S:S
2011. aug. 25. 18:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Jó de ahhoz pofa kell hogy,bármit akar megengedem és megveszi.
2011. aug. 25. 18:44
 5/24 anonim ***** válasza:
53%
lol nem vagy tini :D kis 18 éves -.- csak jogilak vagy nagykoru valójában még gyerek vagy
2011. aug. 25. 18:48
 6/24 anonim ***** válasza:

Szerintem még nyugodtan fizethetne, mivel a kapcs.elején vagytok. Ahogy írták előttem szeretne kedveskedni és nyugodtan elfogadhatod.

Majd vkor pl moziba meg meghívod te, hogy kb egyenlítsetek. Meg a későbbiekben lehet majd felezni.

Ennyi, nem kell túlspirázni a dolgokat. ;)

2011. aug. 25. 18:49
 7/24 anonim ***** válasza:
nekem is voltak ezzel gondjaim, de az nem megy, hogy nem engeded meg, mondd neki, hogy oké, most fizess te, én meg fizetek legközelebb, így talán neked is könnyebb...
2011. aug. 25. 18:50
 8/24 A kérdező kommentje:

18:48

Ha tudnád miken mentem keresztül és mennyi rosszat átéltem már tuti nem beszélnél így!!!

Hát nem tudom:S:S

2011. aug. 25. 18:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

nem értem a problémádat, azt értem h tul nagynak képzeled magad, de a problémát nem.

neked van fizetésed vagy munkahelyed?

mert ha nincs akkor a pénzről se lehet nagy fogalmad csak amit apuci meg anyuci megvesz neked, az meg más hogy csak 26 éves omfg-.- így is tul idős neked :D lol

ráadásul most az a bajod hogy mindent te veszel vagy az hogy mindent ő akar venni?

az elején azt írtad hogy nem mentek sehova 2hete vagytok együtt -.- 18 évesen észrevehetted volna már hogy 2 hét az semmi egy bolhának nagyobb jelentősége van a kutyámon mint egy átlagos hétnek -.-

és az hogy még üditöt sem akarsz elfogadni tőle :S vmi idióta dolog nem értem mi a bajod ?!!??!?!

2011. aug. 25. 18:51
 10/24 A kérdező kommentje:

Képzeld el akad bőven pénzem nekem is.

Ja de az baj lenne ha azt írtam volna hogy jajjj mindent elveszek a pasimtól és lehúzom,akkor én lennék a legutolsó r*banc a földön.

Kérdeztél dolgokat.Tudod hülye kérdésre hülye választ kapsz:Oltogasd anyucit otthon öreg!!!

2011. aug. 25. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!