Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki folyamatosan a parkba ülni vagy a kapuba? Elfogadni meg nem tudok semmit:S

Figyelt kérdés

Nem vagyuk már tinik,ő 26F én 18L

2hete vagyunk együtt, és vagy a parkba vagyunk vagy a kapuba,vagy netán a PUB-ba ahol dolgozik.

Nem megyek vele helyekre mert nem engedi hogy,közösen fizessünk inkább ő akar mindent,a másik meg az hogy,nem tudok tőle elfogadni semmit.Ne kérdezzétek nem tudom hogy miért,hiába akarom nem megy.Eddig elfogadta egy szál rózsát(barátnőm unszolására) és egy üdítőt.Nem keres rosszul havi 120-140 ezret és mindig van pénze de még sem.Lehet azért mert az előző pasimmal úgy voltunk hogy,mindig mindent közösen de nála ez nem működik.Vélemény?

2011. aug. 25. 18:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tudod mit?gyere msnre,megmutatom magam és elmesélem az életemet és kíváncsi leszek akkor is ilyen nagy lesz a p*fád velem szembe!!!
2011. aug. 25. 18:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Most nem volt igazad....

De hagyd hogy vegyen neked valamit, mert így eltaszítod magadtól!

2011. aug. 25. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagyok öreg csak látom téged nem neveltek meg a te világ problémáid tudod mikor lennének problémák? ha 5 éve házasok vagytok, egy ötéves házasságnál ok hogy zavar hogy nem akar közösködni veled de egy 2 hetes kapcsolatnál OMFG

neked van valami komplexusod ismered egyáltalán a palit? vagy csak vmi buliban találkoztál vele és aztse tudod miő ki ő

2011. aug. 25. 18:58
 14/24 A kérdező kommentje:

Igen ismerem,évek óta figyelt engem,most nem volt pasim és igent mondtam neki.Nincsen komplexusom lehet a volt pasim verte ezt belém aki spur hülye gerinctelen volt.És ne oltogass.

Kedves egyik válaszoló igazad van el fogom magamtól taszítani.

2011. aug. 25. 19:03
 15/24 anonim ***** válasza:
de el is akarod taszítani? mert akkor egyszerűbb szakítani..
2011. aug. 25. 19:05
 16/24 anonim ***** válasza:

látod szerinted ien apróság miatt Ribancnak hívnálak... ez komplexusra utal sok nőnek van ilyen, a lényeg hogy a kérdéseddel és ezzel a világszemlélettel fordulj pszichologushoz.

másrészt pedig ha elfogadnál tőle mindent akkor nem lenne kérdésed tehát nem hívnálak semminek újabb fail.

a romantikáról pedig ezek szerint hírből se hallottál...

szerinted miből áll egy romantikus udvarlás?

a pali bókol neked ajándékokkal lep el és megprobálja kinyalni a pcsad. ez így normális.

2011. aug. 25. 19:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Figyelj 2 hét még semmi egy kapcsolatban. Sőőt szerintem még a 3év sem annyira sok(én ott tartok.) Az túlzás,hogy nem bírsz elfogadni tőle egy üdítőt sem és egy szál rózsát. Figyelj legközelebb te hívod meg vagy veszel neki egy tábla csokit. Egyszer te egyszer ő. Nem te kéred,hogy költsön rád szívből teszi inkább örülj neki. Első két hétben naplementés tengerparti sétát se várj és ha annyira unalmas akkor találj ki dolgokat. Menjetek el álltkertbe, fürdőbe vagy mittomén. Első hónapban én a barátommal ilyen helyekre jártunk. Amúgy ha kell valaki akinek elmondhatod a bánatod,mert szerintem neked az kéne akkor engem felvehetsz.
2011. aug. 25. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:
mellesleg ha olyan borzasztó az életed akkor ne pasizz kicsi vagy még -.- mint mondtam 18 életév csak jogilag jelenti hogy felnőtt vagy sok ember még 28 évesen sem nevezhető felnőttnek itt vagyok pl én :D tudodmit én nem is akarok felnőni jobb szórakozottnak figyelmetlennek lenni megtudok élni és kész -.- nem teszem a komoly megviselt embert senkinek inkább vidám vagyok azt csinálom amit szeretek és amire szükségem van és ha épp problémáim vannak akkor nem csajozok hanem rendbe hozom az életem nem hiszem hogy sokat megélt nő vagy inkább egy kislány akinek a pasizás a legnagyobb gondja -.-
2011. aug. 25. 19:08
 19/24 A kérdező kommentje:

Bújj el inkább szánalmas vagy!De közöltem a nagy p*fáddal hogy gyere msnre és elmesélek neked jó pár sztorit amitől nem leszel ilyen undorító szánalmas hulladék.Ha meg nem tetszik valaki nem kértem hogy PONT TE válaszolj...na bújj el alukálni szépen,vagy ha nem akkor...ihajj jobb ha nem idegesítesz fel!!

A többieknek meg kössz!!!!!!!!!

2011. aug. 25. 19:15
 20/24 A kérdező kommentje:
Undorító g*eci paraszt hulladékok vagytok!!!törlöm is a kérdésem a listáról mert hulladékokkal nem beszélgetek!!!28 évesen olyan bűn csúnya lehetsz hogy itt osztot az észt anélkül hogy,belenézél a tükörbe.Na ennyit rólad te senkiházi:):):):):):):):):):) szánalmas:D:D:D:D
2011. aug. 25. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!