Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmérgezve? Mielőtt összejöttünk neki már volt kapcsolata nekem meg még nem?
Dobd a csajt egy az egybe mint negyvenegybe, mert a régi dolgokon való folyamatos őrlődés előbb utóbb mind a kettőtöket haza fog vágni lelkileg.
Remélem, tanultál az esetből és legközelebb olyat fogsz választani, aki már lezárta az előző kapcsolatát, és te is csak akkor fogsz új kapcsolatba belemenni, ha már lezártad magadban a jelenlegit...
Nézd, én másfelől közelítem meg a kérdést. Lehet, h kicsit drasztikus, amit írok, de így gondolom. Miért akarnád megcsalni? Ő tisztességes volt a másik sráccal, mert nem akarta fölzaklatni a vizsgája előtt, és becsületes volt veled is, mert elmondta, h van párja. Nem lettél megcsalva. Ha úgy vesszük, te rondítottál bele az ő kapcsolatába, mert neki volt akkor párja, mikor ti találkoztatok. Ha vkit is mecsalt a barátnőd, az nem te vagy, hanem az akkori párja. Akivel mellesleg azóta szakított, és téged választott. Miért akarnád megtorolni? Ami elmúlt, elmúlt. Az az érzésem, h fölöslegesen gondolkodsz ezeken a dolgokon. Miért akarnál egy másik nő ágyába bújni? A barátnőd nem csalt meg téged, nem tudom, h köztetek mi történt akkor, mikor neki még megvolt a párja, de mint föntebb említettem, ebben a szituációban egyedül az a srác "szenvedett".
Szóval sztem hülyeség ez az 1:1 az ő részéről is, de a te részedről is, h ezen gondolkodsz. Én ezt gondolom. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!