Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmérgezve? Mielőtt összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmérgezve? Mielőtt összejöttünk neki már volt kapcsolata nekem meg még nem?

Figyelt kérdés
Én 22 fiú, ő 19 lány volt mikor összejöttünk. Mikor elkezdtünk találkozni, akkor még nem tudtam, hogy van valakije, gyorsan megkedveltük egymást, majd kiderült, hogy jár valakivel- nem illettek össze, ezt ő is tudta. Majd egy kis idő után arról volt szó, hogy szakít azzal a másikkal. Éreztette velem, hogy szeret, utalt is rá, de kimondani szó szerint nem mondhatta (csak annyit ,,én is téged"), mert még mindig azzal járt akit már nem szeretett. Azzal az indokkal, hogy meg akarja várni amíg levizsgázik az a másik, persze addig lefekszik vele... Sokat gyötrődtem- napi szinten, néhány hónapig, mindig jött a gondolat, hogy ,,ugyan most is vele van"? De aztán megtört a jég (sokáig tartot), egy pár lettünk. Jól kijövünk, csak a múltbeli dolgok kísértenek, mert úgy érzem, hogy meg lettem csalva, mert szerettük egymást, csak még együtt volt azzal a másikkal amíg le nem záródnak a vizsgái. Na meg, hogy egy olyan hulladéknak adta a szüzességét... Ezek orvoslására felvetette a megoldást, hogy egyszer megcsalhatom, és így lenne az 1:1. De mostanára ezt visszavonta, ha őt akarom, akkor ilyenről szó se lehet. Már mindketten lelki roncsok lettünk. Neki lehetett, nekem nem? Erre szeretnék megoldást találni, hogy jogos lenne-e részemről, ha megcsalnám egyszer?
2009. ápr. 17. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert szerelmes vagy belé! De részéről sem volt az, mert ő meg téged szeretett! De nem kell neked is "rosszat" tenned, ha a másik is "rosszat" tett.
2009. ápr. 17. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az 1:1 egy hülyeség. Nem volt szép dolog, hogy ezt csinálta veled. Én 25 éves lány vagyok, de ha a helyében lettem volna, akkor egyértelműen az új páromat választottam volna, és nem maradtam volna a másikkal, amíg levizsgázik, és még le is fekszem vele... Fúúújjj! Hogy tudsz ezzel a lánnyal együtt lenni? Ha annyira szeretett volna, akkor nem tette volna ezt veled, de azzal, hogy megcsalod, ugyanarra a szintra süllyedsz, mint ő és nem fogod jobban érezni magad. Ja, és ez nem egy verseny. Próbáld feldolgozni ezt a dolgot, de így ismeretlenül nem hiszem, hogy sokáig együtt lesztek, ha nem tudtok ezen túllépni. Sok sikert!
2009. ápr. 17. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Dobd a csajt egy az egybe mint negyvenegybe, mert a régi dolgokon való folyamatos őrlődés előbb utóbb mind a kettőtöket haza fog vágni lelkileg.

Remélem, tanultál az esetből és legközelebb olyat fogsz választani, aki már lezárta az előző kapcsolatát, és te is csak akkor fogsz új kapcsolatba belemenni, ha már lezártad magadban a jelenlegit...

2009. ápr. 17. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én másfelől közelítem meg a kérdést. Lehet, h kicsit drasztikus, amit írok, de így gondolom. Miért akarnád megcsalni? Ő tisztességes volt a másik sráccal, mert nem akarta fölzaklatni a vizsgája előtt, és becsületes volt veled is, mert elmondta, h van párja. Nem lettél megcsalva. Ha úgy vesszük, te rondítottál bele az ő kapcsolatába, mert neki volt akkor párja, mikor ti találkoztatok. Ha vkit is mecsalt a barátnőd, az nem te vagy, hanem az akkori párja. Akivel mellesleg azóta szakított, és téged választott. Miért akarnád megtorolni? Ami elmúlt, elmúlt. Az az érzésem, h fölöslegesen gondolkodsz ezeken a dolgokon. Miért akarnál egy másik nő ágyába bújni? A barátnőd nem csalt meg téged, nem tudom, h köztetek mi történt akkor, mikor neki még megvolt a párja, de mint föntebb említettem, ebben a szituációban egyedül az a srác "szenvedett".

Szóval sztem hülyeség ez az 1:1 az ő részéről is, de a te részedről is, h ezen gondolkodsz. Én ezt gondolom. (23/L)

2009. ápr. 17. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is az utolsó válaszolóval értek egyet. Ha a barátnőd sokáig volt együtt a régi barátjával, neki sem lehetett egyszerű a szakítás. Valamilyen szinten bizonyára szerette, és ezért várta meg a vizsgák végét. De a tied lett és ez a lényeg. Akkor kellett volna ezen kiakadnod, de bevállaltad, tudtál róla, nincs mit a szemére vetned. Örülj hogy becsületes a barátnőd, és őszinte hozzád. Figyelmes.
2009. ápr. 17. 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy részlet kimaradt, igyekeztem tömören leírni, mert könyvet is írhatnék kettőnkről... Amíg nem szakított azzal a ..., addig még egy csók sem volt közöttünk, csak ölelés, na meg tudatta velem, hogy engem szeret, a másikat nem, de vele volt továbbra is... és ebbe törtem össze!
2009. ápr. 17. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, olvassa -e még ezt valaki, de én vagyok a lány. A kérdező letett végül a szándékáról, már rég nem is foglalkoztatja. Elég buta voltam akkoriban, de nem csaltam meg az exem, amúgy is döglődött a kapcsolatunk. Sajnos utólag jöttem rá, meg se viselte a szakítás, csak a volt barátnője hiányát enyhítette velem, mindig össze is hasonlított. Köszönöm annak, aki szerint nem voltam "patásördög"! Kedves harmadik, túlléptünk rajta szerencsére :) Annyira, hogy ez évben össze is házasodunk reményeink szerint!
2012. febr. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!