Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak azokkal, akik lenéznek emiatt?
Mindig istenítenek engem a barátnőim meg az ismerőseim, hogy milyen szép vagyok, meg tökéletes, stb... ez szerintem nem igaz, de mindegy. A suli leghelyesebb pasijaival akarnak összehozni, csak az a baj velük, hogy mind beképzelt, egoista, és nagyképű...
1,5 éve ismerek egy fiút, mondhatni életem első nagy szerelme. Kavartunk, de aztán nem volt semmi. Viszont most újra elkezdtünk találkozgatni, és rájöttem, hogy szeretem.
Tudom nem kéne foglalkoznom velük, de ha járnék vele mindenki lenézne és elítélne, hogy úgymond nem a "legmenőbb" sráccal járok.
Mit csináljak velük?
16/L
van egy olyan mondás, a haverok jönnek mennek, a barátok örök.
csinálj azt amit te szeretnél. a barátaid megértik ha igazi barátok, a többi meg nem fontos.
Küldesz képet magadról? :)
köszi a válaszokat:)
én is úgy vagyok, vele hogy aki ezt nem tudja elfogadni, az nem is igazi barát...
[link] a szőke hajú csaj vagyok:)
A többi kommentet nem olvastam el, csak a kérdésedet... Hogy te mekkora idióta vagy!
1. Nem életed szerelme, mert azt mondtad, nem voltatok különösebben együtt!
2. Mi a f*szt érdekel, ki nézne le?
3. Milyen jogon néznének le?
Istenem, ez szánalmas...
1.Ki nem sz@rja le, hogy akkor mások mit gondolnak?!
2. Azt azért elkéne döntened, hogy "miért is jössz össze azzal a sráccal"? Mert ha csak azért, hogy "páváskodj" mellette, akkor felesleges, ha meg azért mert szereted akkor, kit érdekel ki mit mond!
3. Elég gáz, hogy még nincs is melletted a srác úgy mint a barátod, és te már is azon gondolkozol: "Úristen, most a többiek akkor mit fognak szólni hozzá?"
4. Elkéne gondolkodni, mi a fontossabb! Amúgy ha ilyen kérdésed van akkor még nagyon nem való neeked kapcsolat.
most hogy a fotód láttam azt kell hogy mondjam , tévedtem :)
egyikkel se gyere össze :)
szerintem a legokosabb amit tehetsz ha mi ketten találkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!