Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokkal a szingli típusú, bulizós, kurv*s csajokkal, akiket mindenki csak egy dugásra szed fel, mi lesz 10 év múlva?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy "megkomolyodnak", és lesz nekik normális családjuk, életük? Vagy 30-as éveikre elhíznak, "elhasználódnak", és már senkinek nem fognak kelleni?2011. ápr. 24. 23:20
1/15 anonim válasza:
Szerintem kiégnek, ugyanakkor összekapják magukat, próbálnak visszailleszkedni a "normális" életbe, mert addigra talán felfogják, hogy nem élet az ahogyan eddig éltek, és így "elhasználódottan" már nem is tudnák folytatni ezt az életmódot.
2/15 anonim válasza:
hát az attól függ. ha azért csinálják, mert ez a divat és a barátnőjük is ribi, akkor kiégnek. ha tudatosan (!) akarják kihasználni hogy ők most 17-25 évesek, utána tudatosan kilépnek az egész bulizósdiból és megpróbálnak családot alapítani :D
3/15 anonim válasza:
Hát jártam már egy-két neméppen színvonalas szórakozóhelyen és bizony vannak olyan 30-as nők akik nem adják fel a r.bancos életmódot.
4/15 anonim válasza:
10 év múlva még rosszabb lesz. Ő fogja kioktatni majd a fiatalokat, hogy mit kell csinálni:) Az lesz még a bölcsészkedés tőlükXD
5/15 anonim válasza:
felcsináltatják magukat és alkoholista férjükkel egy kis nyomornegyedre hajazó városrészben éldegélnek.
6/15 anonim válasza:
Majd próbálnak azokkal a Férfiakkal összejönni, akiket akkoriban lekoccoltak, mert akkor nem voltak jók, mostmeg már jók lennének.
7/15 A kérdező kommentje:
megéri szerintetek egyébként végigbulizni az egyetemista éveket??, mert így is el lehet végezni az egyetemet, csak aztán semmit nem érsz (az amúgy is bölcsész :D) diplomáddal. Vagy nőknél ez annyira nem számít, mert a férfi fogja eltartani?
2011. ápr. 24. 23:30
9/15 A kérdező kommentje:
"szerintem bulizz amíg bírsz!!!"
szerintem is, de én most olyanokra gondolok, akik heti 3, vagy több partit tolnak :)
2011. ápr. 24. 23:33
10/15 anonim válasza:
Vagy ugyanolyan bulizósak lesznek, egyedülállóak és próbálnak mindig fiatalok maradni, vagy épphogy megkomolyodnak, családot alapítanak, lenyugszanak. Ezt előre nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!