Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokkal a szingli típusú, bulizós, kurv*s csajokkal, akiket mindenki csak egy dugásra szed fel, mi lesz 10 év múlva?
Azért nem csak bulizós és otthonülős fajta van - ez csak két véglet.
Én például dologidőben nem iszok, nem bulizok - most így szünetben meg úgy alakult, hogy négy nap alatt aludtam vagy 10 órát, és azt is nappal.:D
én ilyen voltam, nem volt 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom, tudatosan élveztem a szabadságot.
Aztán egyszer megtaláltam azt, aki megkomolyított:) és már 1,5 éve tart, egyszer se csaltam meg, tökéletes a bizalom köztünk:)
Miután "lehasználódtak" egyszer csak ráébrednek, hogy azok a férfiak akik komoly emberek és megbecsülik azt akit szeretnek, feléjük sem néznek, sőt undorodnak tőlük, akkor elkezdenek színészkedni. Szánalmas módon előadják, hogy értékesek és őket ki kell érdemelni, bla bla bla, míg fognak egy palimadarat aki hülye annyira, hogy el is hiszi... majd élnek boldogan/boldogtalanul.
Vége.
23:28
Teljesen igazad van sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!