Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kinézetel lehet valaha valakim?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok,lehet túl ronda vagyok a fiúknak vagy az a baj hogy nem vagyok olyan sarki mint a töbiek?A dumámra még nem vol panasz . [link]
Lehet cikizni
2011. aug. 24. 17:59
43/47 anonim válasza:
Miért kell 13 évesen már a pasizáson gondolkodni? :/
Egyáltalán nem vagy ronda, efelől megnyugodhatsz... de nagyon ráérsz még.
44/47 anonim válasza:
Rohadtul fiatal vagy... Én ennyi idősen kb fára másztam, meg katonákkal játszottam, és minimaxot néztem, nem sunákat kúrogattam...
45/47 anonim válasza:
Szerintem sem kellene még 13 évesen ezen aggódnod. Majd elég pár év múlva :) Én már 17 vagyok és nekem sem volt még soha senkim pedig szeretném és? xD a kutyát nem érdekli csak annyit tudok mondani, hogy várj még :)
17/L
47/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom miért de szeretném ha érdeklödnének utánam csak egy kicsit.Szerintem ez ebben a korban természetes
2011. aug. 25. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!