Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy csajjal csak hogy legyen valakim még ha ő nem is jön be mint nő?
Figyelt kérdés
Emberileg egy tündér és nagyon jól kijövünk egymással és meg van az összhang2011. jún. 28. 08:02
1/5 anonim válasza:
Hello! Szerintem ne, voltam hasonló szituban és nem jött be, amúgy te sem jössz be neki?
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem csak azért nem érdemes valakivel össze jönni
hogy ne legyél egyedül.
Csajnak előbb-utóbb le fog esni,hogy még csak nem is vonzódsz hozzá.
Meg ha tényleg ilyen jó ember,akkor nem kell vele ilyet megcsinálni ennyit igazán megérdemel.
Nem?
3/5 anonim válasza:
Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nem 100%-ban kell neked valaki, csak úgy, ímmel-ámmal. Neked is, neki is csak fájdalmakat fog okozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Én bejövök neki.
2011. jún. 28. 23:24
5/5 anonim válasza:
Ne csak a saját érdekeidet nézd... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!