Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja mindenki azt, hogy ha a szerelem elmúlik szakítani kell?
Első vagyok.
Nem mondtam h a csak a férfiaknak...
Amúgy én is belekötnék, mert nem hiszem, h minden kapcsolatot a nők rúgnak fel.
Csak nézz körbe ezen az oldalon, hány kismama írja h a gyerek születése után lelépett a pasi, megcsalta, megromlott a viszonyuk stb.
Szóval ez ilyen általánosan elterjedt hülyeség(mindkét nem körében), mellesleg nagyfokú önzés.
Én életemben kétszer voltam szerelmes.
Első szerelmem nem egészen egy év után kezdett elhidegülni tőlem, de annyira zárkózott volt, hogy faggatásomra sem árulta el mi baja. Aztán titokban talált mást (évekkel később tudtam meg), és engem - aki őrülten szerelmes volt - váratlanul faképnél hagyott.
Később másodszor is elért a hatalmas szerelem érzése, és ezúttal tartós kapcsolat született belőle. Három hét után döntöttük el a házasságot. Közös életünk azóta is - immár 31 éve - boldogságban tart. A szerelem sem múlt el, gyakran fellángol, különösen, ha sikerül romantikus helyeken járni (pl. kirándulás egy szép hegyen), de elég egy otthoni szép este is ehhez. Ma is végigfut rajtam az "áram", ha szeretett párom hozzámér, és boldog órákat töltünk egymással.
Egykori első szerelmem elvesztése - ennyi év után is - örökre egy trauma marad. Ugyanakkor ez volt az óriási szerencsém is, hiszen így találhattam meg azt a társat, aki a szerelem-szeretet terén velem egyforma.
Szerintem a szerelem nem múlik el, hanem egybeolvad a szeretettel, és szétválaszthatatlanul együtt vannak jelen az életünkben. Sajnos lehetséges, hogy keveseknek adatik meg az a szerencse, hogy ebben a rendkívüli élményében részesülhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!