Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért írja mindenki azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja mindenki azt, hogy ha a szerelem elmúlik szakítani kell?

Figyelt kérdés
Ez nekem annyira furcsa én több mint 1 éve vagyok 1 ütt barátnőmmel persze nálunk még nem múlt el, de 1 szer úgyis elfog múlni. Van 1 ismerősöm 22 éves 7 éve vannak együtt már össze is házasodtak. Jó persze nálam ez szoba se jöhetne sokáig ,de ha elmúlik ez az érzés attól én nem akarom elhagyni ha tudom hogy ő az a nő akivel mindig együtt szeretnék lenni és ha nem változik semmi tegyük fel 5 év után ugyanolyan jól elvagyunk mint most akkor szakítani kell mert már nem érzem amit éreztem ? Szerintem szerelem nélkül is lehet tökéletes 1 párkapcsolat 18/F
2009. ápr. 16. 19:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
52%
Szerelem az alapja mindennek.szerelem nélkül valahogy nem igazán müködik minden.de a szerelem elmúlásának oka az is lehet hogy megunják egymást a felek,vagy ujra, más kalandra kiváncsiak...
2009. ápr. 17. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem mondtam h a csak a férfiaknak...

Amúgy én is belekötnék, mert nem hiszem, h minden kapcsolatot a nők rúgnak fel.

Csak nézz körbe ezen az oldalon, hány kismama írja h a gyerek születése után lelépett a pasi, megcsalta, megromlott a viszonyuk stb.

Szóval ez ilyen általánosan elterjedt hülyeség(mindkét nem körében), mellesleg nagyfokú önzés.

2009. ápr. 17. 07:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat a szóval a lényeg ha ő lesz az igazi nagyon sokáig nem múlik el a szerelem érzése remélem nem is fog ha meg nem hát nem majd meglátjuk. Csak még azt furcsállom elég sok barátomnál, barátnőmnél láttam hogy hol szakítanak, hol rettenetesen szeretik egymást ez valakiknél már több mint 2 éve megy ez nem tudod mi lenne mert 1 szer szerelmesek teljesen máskor meg minden elmúlik
2009. ápr. 17. 13:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért nagyon sietnem kellet remélem érthető voltam
2009. ápr. 17. 13:25
 15/17 anonim válasza:
49%
Hogy miért írja ezt mindenki azt nem tudom. Azt viszont igen,h tizenévesen nem kell szerelem nélküli kapcsolatban élni szerintem legalábbis. 2éves kapcsolatomnak lett vége 3hónapja,mert egyszerűen már nem voltunk szerelmesek egymásba. Szerettük egymást,de az egész átalakult ragaszkodássá,szeretetté,megszokássá nem tudom...Jól megvoltunk együtt,életünk legboldogabb időszaka volt.Tényleg semmi probléma nem volt,csupán az,h elmúlt a szenvedély,szerelem.. De nekünk nem ez kell ennyi idősen! Ha bármi gondom van,számíthatok rá és ez fordítva is igaz.Még mindig meghatározó emberek vagyunk egymás életében.Nem haragban váltunk el,elmúlt a szerelem,ennyi az egész. Ezt el kell fogadni. Hozzáteszem,h mi is megvoltunk győződve arról,h mi nagyon sokáig együtt leszünk,de hát ez van.
2009. ápr. 17. 16:01
 16/17 anonim válasza:
100%

Én életemben kétszer voltam szerelmes.

Első szerelmem nem egészen egy év után kezdett elhidegülni tőlem, de annyira zárkózott volt, hogy faggatásomra sem árulta el mi baja. Aztán titokban talált mást (évekkel később tudtam meg), és engem - aki őrülten szerelmes volt - váratlanul faképnél hagyott.

Később másodszor is elért a hatalmas szerelem érzése, és ezúttal tartós kapcsolat született belőle. Három hét után döntöttük el a házasságot. Közös életünk azóta is - immár 31 éve - boldogságban tart. A szerelem sem múlt el, gyakran fellángol, különösen, ha sikerül romantikus helyeken járni (pl. kirándulás egy szép hegyen), de elég egy otthoni szép este is ehhez. Ma is végigfut rajtam az "áram", ha szeretett párom hozzámér, és boldog órákat töltünk egymással.

Egykori első szerelmem elvesztése - ennyi év után is - örökre egy trauma marad. Ugyanakkor ez volt az óriási szerencsém is, hiszen így találhattam meg azt a társat, aki a szerelem-szeretet terén velem egyforma.

Szerintem a szerelem nem múlik el, hanem egybeolvad a szeretettel, és szétválaszthatatlanul együtt vannak jelen az életünkben. Sajnos lehetséges, hogy keveseknek adatik meg az a szerencse, hogy ebben a rendkívüli élményében részesülhessenek.

2009. nov. 5. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
az utolsó szavait nagyon adom :)
2013. ápr. 8. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!