Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok csókolózni. Mi baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok csókolózni. Mi baj van velem?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és lány. november óta "van pasim",de eddig max kézfogás:S azt mondta (nővéremnek) hogy 12. szülinapomkor megcsókol.ELjött a sznapom és megpróbált megcsókolni de amikor ot tartottunk nem tudtam mit kell csinálni,és azt mondta hogy majd később megpróbáljuk:S

a fiúnak volt már bnője,14 éves.

ne pontozzatok le lécci,nem kamu kérdés...

2009. ápr. 16. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Beteszed a nyelvedet a szájába, és játszol a nyelvével...nemtudom mi olyan bonyolult benne =)
2009. ápr. 16. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogyan próbálta? Nem kell parázni mert az elvileg jön magától. És nem kell rögtön egymás szájába nyelvezni, elég ha először csakúgy simán megcsókol, szerintem.. És ha az jó, akkor jöhet a többi.. Egyébként elég fiatal vagy még ehhez.
2009. ápr. 16. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:

átdugta a nyelvét,de nem csináltam semmit :S

amugy már 2 éve szeretem.nem tudtam elfelejteni:)

köszi a válaszokat

2009. ápr. 16. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szájrapuszi is már csók.
2009. ápr. 16. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Első alkalommal én is így voltam mint, te.Totál lefagytam. És akkor megkérdezte, hogy mi a baj... Mozgasd te is a nyelved, hamar belefogsz jönni. :)
2009. ápr. 16. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
hát amikor én csókolóztam először, akkor nekem 'csak úgy jött' egyszerűen ráérzel.. lehet hogy még fiatal vagy ehhez. :)
2009. ápr. 16. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de 12 évesen nem lehetsz még szerelmes. Biztosan nagyon szereted,de nem igazi szerelem. Pláne nem 10 évesen,mert azt írtad,2 éve szereted. 16 éves korban alakul ki maga a szerelem érzés képessége(vagy még később, Maslow szerint 18 évesen). Egyébként a csókolózáshoz is fiatal vagy még, szájrapuszi még bőven elég, csináljatok programokat,érezzétek jól magatokat, de ne siettess el semmit, és semmi baj nincs veled,emiatt ne aggódj! Egyszerűen nem készültél még fel rá,de ha készen állsz majd,magától fog menni minden. Ha szeret téged az a fiú,megvár téged,és megérti,hogy ez van. De magad miatt de aggódj, teljesen normális,hogy így érzel!
2009. ápr. 16. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
12 évesen még elérsz.
2009. ápr. 16. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!