Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak én vagyok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak én vagyok túl érzékeny? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Férjemnek viszonya volt egy munkatársnőjével. 8 hónapig tartott, egymásba szerettek, ám amikor kiderült ez a dolog, rövid gondolkodás után engem ill. a két kicsi gyerekünket választotta.

Eltelt azóta jópár hónap, úgy érzem a kapcsolatunk helyrejött, azt mondja, hülyeség volt a részéről ez a kapcsolat, mert nagyon szeret engem.

Megbeszéltük, hogy nem keresem a csajt, nem írok neki..... nem akarok idióta módon viselkedni.

Ám a hölgyemény a minap újra felajánlotta szolgálatait a férjemnek, aki visszautasította, mondván engem szeret.

Azóta fortyogok a dühtől, legszívesebben beolvasnék a csajnak, de nem tudom okos dolog volna-e.

Férjem már lezártnak tekinti a vele való ügyet, főleg, hogy most el is kellett jönnie a munkahelyéről a kapcsolatuk miatt.

2009. ápr. 16. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

te is "finoman" utasítsd vissza, mondván: "a férjem megmondta, h nem akar tőled (magától?) semmit".

Amúgy jogos, én is dühös lennék, ha már egyszer a férjem lezárta az ügyet, és engem választott. Sőt, h ez már hónapokkal ezelőtt volt.

Javaslom, küldj neki egy műpéniszt díszdobozban... (23/L)

2009. ápr. 16. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Szia!nem kell rám hallgatni,de én tuti nem birnám ki és elbeszélgetnék a csajjal!Persze normálisan,kedvesen!
2009. ápr. 16. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de én a te helyedben ezek után a férjedben sem biznék,talán egy megcsalást el lehet nézni a család érdekében,de ez egy 8hónapig tartó viszony volt,aminek azért lrtt végen mert rájöttél!"egymásba szerettek"ezt meg ,hogy ha a férjed állitja,hogy téged nagyon szeret?Az az egyik,hogy jól megszorongatnám ezt a lotyót,hogy még ezután is ajánlgatja magát,nehogy már te érezd úgy,hogy idióta módjára viselkedsz,mikor ezt tette veled a férjed.Még mindig igy meg akarsz neki felelni?A te helyedben a pasira meg úgy ráilyeszteném,hogy elhagyom,hogy ettől kezdve mérlegelne,hogy nyer egy kalandot vagy elvesziti a családját.Légy okos,ne hagyd,hogy többször palira vegyenek!
2009. ápr. 16. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy kívülálló számára elég megalázónak tűnik, de valószínűleg én sem bírnám ki anélkül, hogy ne "beszélgessek el" a nővel... És azt hiszem, amit akkor mondanék neki, azt nem tenné ki az ablakába.
2009. ápr. 16. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

esküszöm, ezen a műfütyi dolgon gondolkoztam én is! :-)

A bizalom még azért nem 100%-kos a férjem irányába, de együtt vagyunk 8 éve, ismerem, beismerte, hogy ez egy hülyeség volt tőle, megbánta. Én hiszek neki.

Akkoriban voltak gondok köztünk, s bár nem tartom helyesnek, hogy ezt csinálta, megpróbálom elfelejteni és megpróbálok tanulni az esetből.

2009. ápr. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!