Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én vagyok túl érzékeny? Ti mit tennétek?
Férjemnek viszonya volt egy munkatársnőjével. 8 hónapig tartott, egymásba szerettek, ám amikor kiderült ez a dolog, rövid gondolkodás után engem ill. a két kicsi gyerekünket választotta.
Eltelt azóta jópár hónap, úgy érzem a kapcsolatunk helyrejött, azt mondja, hülyeség volt a részéről ez a kapcsolat, mert nagyon szeret engem.
Megbeszéltük, hogy nem keresem a csajt, nem írok neki..... nem akarok idióta módon viselkedni.
Ám a hölgyemény a minap újra felajánlotta szolgálatait a férjemnek, aki visszautasította, mondván engem szeret.
Azóta fortyogok a dühtől, legszívesebben beolvasnék a csajnak, de nem tudom okos dolog volna-e.
Férjem már lezártnak tekinti a vele való ügyet, főleg, hogy most el is kellett jönnie a munkahelyéről a kapcsolatuk miatt.
te is "finoman" utasítsd vissza, mondván: "a férjem megmondta, h nem akar tőled (magától?) semmit".
Amúgy jogos, én is dühös lennék, ha már egyszer a férjem lezárta az ügyet, és engem választott. Sőt, h ez már hónapokkal ezelőtt volt.
Javaslom, küldj neki egy műpéniszt díszdobozban... (23/L)
Első válaszolónak:
esküszöm, ezen a műfütyi dolgon gondolkoztam én is! :-)
A bizalom még azért nem 100%-kos a férjem irányába, de együtt vagyunk 8 éve, ismerem, beismerte, hogy ez egy hülyeség volt tőle, megbánta. Én hiszek neki.
Akkoriban voltak gondok köztünk, s bár nem tartom helyesnek, hogy ezt csinálta, megpróbálom elfelejteni és megpróbálok tanulni az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!