Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ötletek? Akik már voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek? Akik már voltak hasonló helyzetben.

Figyelt kérdés
A barátommal igen megromlott a kapcsolatunk. Minden apróságon összeveszünk, amiért engem hibáztat és ő a tökéletes. Az a fajta aki nemlátja be a hibáit, márcsak büszkeségből is. Na most próbáltam már féltékennyé tenni őt, h az egyik bnőm írogatott neki mintha a volt pasim lenne. Írtam már levelet magamnak, mintha 1 barátom küldte volna, illetve sms-t.Szerintem a legtöbb ember próbált már így hatni a párjára. Most el akarom játszani, hogy beteg vagyok, hogy lássam rajta valóban aggódik értem és fontos vagyok neki. Ő nem fél a szakítástól, mert tudja, hogy úgyis vele maradok, mert nagyon szeretem. Éppen ezért szeretnék 1 kis félelmet kelteni benne, hogy ne legyen ilyen nyugodt, mert énis ember vagyok és vágyom a törődésre. Azt akarom hogy féljen attól, hogy elveszíthet, mert én vagyok az egyetlen aki ennyi időt kibírt mellette. Van bármi ötlet hogyan tudnám ezt elérni? Tudom sokan nem értenek egyet ezekkel a praktikákkal, ezért csak olyanok írjanak akik egyet értenek ezekkel az ötletekkel ebben a helyzetben és új ötleteket is tudnak mondani.
2011. aug. 22. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudsz vele egyszerűen leülni és mindezt megbeszélni? Így, ahogy nekünk is leírtad?

Őszinteség. Minket ez vitt át a nehéz időszakokon és vagyunk együtt 5 éve..

2011. aug. 22. 13:30
 2/4 napietus ***** válasza:
ezeket hülyeségnek tartom. ha tleg azt akarod, hogy érezze, milyen nélküled, utazz el inkább 1-2 hétre. ha hiányzol neki, utána talán jobban fog értékelni. egy darabig. egyébként ne legyen igazam, de szerintem halott ügy.
2011. aug. 22. 13:32
 3/4 anonim válasza:
100%

"Ő nem fél a szakítástól, mert tudja, hogy úgyis vele maradok, mert nagyon szeretem."

nehogymár ekkora arca legyen valakinek hogy ő bármit csinálhat úgyis vele maradsz!!!???:O

mondd meg neki h szünet van mert neked ez így már nem oké..és elméletbe ha szeret akkor vissza akar majd nagyon szerezni..ha meg nem is törődik veled akkor mi értelme?

2011. aug. 22. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Most el akarom játszani, hogy beteg vagyok, hogy lássam rajta valóban aggódik értem és fontos vagyok neki."

Az a baj, hogy tényleg beteg vagy. Méghozzá pont a fenti dolog miatt. Ez nem normális, ilyeneket csinálni. Azelőtt állj le ezekkel, hogy igazán belefognál, és nem kiosztani akarlak, de tényleg ne csinálj ilyet!

De az a baj, hogy ha eddig nemtörődöm volt, akkor sajnos ezekkel nem fogod megváltoztatni. Vagy Téged nem szeret eléggé, vagy alapból ilyen alkat, de egyik esetben sem fog semmi megváltozni.

2011. aug. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!