Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek? Akik már voltak hasonló helyzetben.
Nem tudsz vele egyszerűen leülni és mindezt megbeszélni? Így, ahogy nekünk is leírtad?
Őszinteség. Minket ez vitt át a nehéz időszakokon és vagyunk együtt 5 éve..
"Ő nem fél a szakítástól, mert tudja, hogy úgyis vele maradok, mert nagyon szeretem."
nehogymár ekkora arca legyen valakinek hogy ő bármit csinálhat úgyis vele maradsz!!!???:O
mondd meg neki h szünet van mert neked ez így már nem oké..és elméletbe ha szeret akkor vissza akar majd nagyon szerezni..ha meg nem is törődik veled akkor mi értelme?
"Most el akarom játszani, hogy beteg vagyok, hogy lássam rajta valóban aggódik értem és fontos vagyok neki."
Az a baj, hogy tényleg beteg vagy. Méghozzá pont a fenti dolog miatt. Ez nem normális, ilyeneket csinálni. Azelőtt állj le ezekkel, hogy igazán belefognál, és nem kiosztani akarlak, de tényleg ne csinálj ilyet!
De az a baj, hogy ha eddig nemtörődöm volt, akkor sajnos ezekkel nem fogod megváltoztatni. Vagy Téged nem szeret eléggé, vagy alapból ilyen alkat, de egyik esetben sem fog semmi megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!