Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jók az agyonsminkelt, , nyomulós, facebook-falra szíveket irogatós csajok?
Ráadásul ostoba, buta csajok?
mondok egy példát:
Adott egy helyes, izmosabb, gazdag srác (25)
+
egy egész szép, szolis, agyonsminkelt csaj (23)
(nem az az okos fajta), és szíveket írogat a srác falára
Nem jók! Ilyenek... engem is irritálnak nyugi!:D
Írta valaki, hogy felszínes vagy, mert tetszik az izmos helyes srác, hát erre csak annyit, hogy akinek van ízlése, JÓ ízlése, annak a szép tetszik, csak azt nem értem, mért bánt ez néhányakat? Meg tetszhet valakinek a szép, miközben ő maga csúnya, és a csúnya alatt a büdös, koszos, ápolatlan, trampli, ágrólszakadt, divatjamúlt embereke értem. A külsőnkkel tudjuk kifejezni önmagunk és ha valaki ronda az belül is az, a mai világban azért már eléggé egyzserű "szép"-nek lenni!
"Ha párkapcsolatról van szó, akkor kijelenthetem, hogy NORMÁLIS nő vagyok. Nem játszom meg magam, őszinte vagyok, hűséges. Mégsem voltam jó."
nyilván NORMÁLIS nő vagy, vagy inkább tipikus nő! itt sírsz, hogy nem voltál elég jó a helyes, izmos, gazdag srácnak... mert valószínű a másik lány szebb mint te!
tudod az élet már csak ilyen!
A válasz megírásának időpontja: ma 18:15
nem azért felszínes mert a szép tetszik neki. ott levezettem. ha a srác akinek ostoba lány kell valószínű ő sem egy észlény. két buta ember teljesen jól meg van egymás mellett. azért mondtam a kérdezőre, hogy felszínes mert ha észrevetted volna, egyedül azt írta le hogy a srác jól néz ki és gazdag, valamint arra tudunk következtetni hogy nem túl értelmes :)
Mint írtam, egész szép csaj.
Igen, szebb mint én.
De egy kapcsolatban nem csak a külső számít!
és milyen a srác?
az előbb írtad, hogy nem csak a külsőség számít, de a külsején és a pénztárcáján kívül mást nem mondtál róla. nem azt írtad, hogy egy értelmes, jóképű srácnak miért kell buta lány! akkor hogy is van ez? :D
Akkor kiegészítem a srác jellemzőit:
kedves, jókat vele lehet beszélgetni, jószívű, tudja, hogy a pénzért meg kell dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!