Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külső vagy belső alapján dől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külső vagy belső alapján dől el az első benyomás?

Figyelt kérdés

Van olyan h megismered,(pl msn) és elkezd vmi motoszkálni?

Vagy az csak személyesen dől el? ..szóval anélkül,h láttad volna élőben,csak kép.De látásból ismerős,szal nem a világ másik felén él.:D

2009. ápr. 15. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Ez nagyon csalóka, hiszen a neten keresztül mindenki teljesen más. Lehet nagyon szimpatikus először, de amikor találkozol vele, olyan mintha nem is ő lenne.

Valódi vélemény akkor alakul ki benned a másikról, ha élőben látod, hallod. Hiszen a hang, a hangszín, a mimika, a gesztus mindent elárul egy emberről.

Petranova

2009. ápr. 15. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet szimpatikus neten keresztül, de úgy nem lehet döntani. Régen mindig a külsö volt nekem az elsö, de már nem, mert nem az a fontos. Lehet egy gyerek isten pasi, de lehet megcsal, ha valaki kedves veled, és öszinte, az szeretni fog nem csak mutogatni. Amúgy msn-en az emberek sokkal több mindent mernek mondani mind álltalába, szóval lehet hogy szerényebb élöbe akár sokkal is.
2009. ápr. 15. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
hat nem szoktam nagyon interneten ismerkedni ugyhogy nem nagyon tudom h milyen msn-en keresztul valakibe beleszeretni...nekem azert akkor jon be egy csaj ha jol nez ki...
2009. ápr. 15. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
egészséges normális emberek, a való életben nem képesek eldönteni hogy mit éreznek, főleg egy érett kor elérése előtt, ami nem 20alatt van...neten pedig egyenesen lehetetlen, hülyeség, önbutítás, hiúság...stb
2009. ápr. 15. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Isten ments a netes ismerkedéstől, soha nem hozott lázba, sőt az emberek sokszor pont az ellenétei maguknak interneten és élőben. Mondjuk aki beszédes az életben az kevésbé az interneten.
2009. ápr. 15. 22:52
 6/10 anonim válasza:

Létezik jó netes ismerkedés is! Én sem hittem benn de nekem is bejött! És ugyanolyan aranyos, helyes és imádnivaló a barátom mint amilyennek a neten megismertem!

L/22

2009. ápr. 15. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Aki neten keresztül ismerkedik, ott már valami nincs rendben.

Első benyomás pedig csak külsőség lehet. Hiszen az első látásra nevében is benne van, hogy első látásra...

2009. ápr. 15. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

"Aki neten keresztül ismerkedik, ott már valami nincs rendben."

Mi nincs rendben? Az is csak egy lehetőség a sok közül.

Én meg mondjam azt, hogy aki discoban ismerkedik, ott valami nincs rendben? :)

Nem kell egyik ismerkedési lehetőséget sem lenézni.

Mi velünk meg lehet, hogy valami nincs rendben, de legalább boldogok vagyunk egymással. A többi nem érdekel. :)) (Persze nagy véletlenek kellettek hozzá, nem tudok receptet mondani arra, hogyan sikerülhetne könnyedén másnak is.)

2009. ápr. 16. 03:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászólóval egyetértve, nem kell lenézni a netes ismerkedést! És az is igaz,h szerencse kell hozzá! Nekem bejött, s nagyon boldogok vagyunk :)

Sok boldogságot neten és nem neten megismerkedőknek és sok szerencsét a még egyedül levőknek :)

2009. ápr. 16. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
egyértelműen külső alapján, hiszen akkor is látod már, amikor még meg sem szólalt
2009. ápr. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!