Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső vagy belső alapján dől el az első benyomás?
Van olyan h megismered,(pl msn) és elkezd vmi motoszkálni?
Vagy az csak személyesen dől el? ..szóval anélkül,h láttad volna élőben,csak kép.De látásból ismerős,szal nem a világ másik felén él.:D
Ez nagyon csalóka, hiszen a neten keresztül mindenki teljesen más. Lehet nagyon szimpatikus először, de amikor találkozol vele, olyan mintha nem is ő lenne.
Valódi vélemény akkor alakul ki benned a másikról, ha élőben látod, hallod. Hiszen a hang, a hangszín, a mimika, a gesztus mindent elárul egy emberről.
Petranova
Létezik jó netes ismerkedés is! Én sem hittem benn de nekem is bejött! És ugyanolyan aranyos, helyes és imádnivaló a barátom mint amilyennek a neten megismertem!
L/22
Aki neten keresztül ismerkedik, ott már valami nincs rendben.
Első benyomás pedig csak külsőség lehet. Hiszen az első látásra nevében is benne van, hogy első látásra...
"Aki neten keresztül ismerkedik, ott már valami nincs rendben."
Mi nincs rendben? Az is csak egy lehetőség a sok közül.
Én meg mondjam azt, hogy aki discoban ismerkedik, ott valami nincs rendben? :)
Nem kell egyik ismerkedési lehetőséget sem lenézni.
Mi velünk meg lehet, hogy valami nincs rendben, de legalább boldogok vagyunk egymással. A többi nem érdekel. :)) (Persze nagy véletlenek kellettek hozzá, nem tudok receptet mondani arra, hogyan sikerülhetne könnyedén másnak is.)
Utolsó hozzászólóval egyetértve, nem kell lenézni a netes ismerkedést! És az is igaz,h szerencse kell hozzá! Nekem bejött, s nagyon boldogok vagyunk :)
Sok boldogságot neten és nem neten megismerkedőknek és sok szerencsét a még egyedül levőknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!