Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem akar velem csókolózni. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal, holnap lesz 1hónapja és 1hete. 1 hete mondtam neki először azt hogy szeretem mert akkor éreztem úgy hogy tényleg szeretem szinte minden nap találkozunk pár órára ő is azt mondja hogy szeret és látszik is rajta mások is mondták már de csókolózni nem akar velem bár csak az elején erőltettem mert furcsa volt mert nem volt még ilyen bnőm az mennyire szokványos hogy csak akkor megy bele egy lány ha már le is fog hamarosan feküdni a sráccal? Hallottam már ilyenről. Kérlek segítsetek tanácsokkal de értelmesen.
2009. ápr. 15. 19:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
5 barátjával feküdt le tehát nem hiszem hogy annyira félne. Hogy annyira szeretne? Hát ezt nem tudom de törődik velem nagyon sokat tehát sokszor megkérdezi hogy éhes vagyok-e és csinál nekem vagy vesz kaját vagy bármit meg hasonló kis figyelmességek. De akkor holnap rákérdezek. Köszönöm az eddigi válaszokat ha esetleg van másnak még ötlete szívesen várom.
2009. ápr. 15. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:

5-tel lefeküdt,és még csak 17 éves????

Hagyd el a ribancot!!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 15. 20:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem ribanc! Mivel a legrövidebb kapcsolata amiben lefeküdt a sráccal 4 hónap volt a legtöbb pedig 1,5 év tehát akkor mégse az csak korán kezdte hisz az édesanyja őt például 17 évesen szülte tehát rossz példát kapott csak.
2009. ápr. 15. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
cigányok?
2009. ápr. 15. 23:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: dehogy cigányok. Attól mert valaki korán szül vagy sokat nem jelenti feltétlen azt hogy cigány. Az én felmenőim mind fehérek (lengyelek, németek, magyarok) és apai ágon rengeteg a rokonom mivel apámnak van 8 testvére és ott is mindenkinek született legalább 3 gyereke de valahol 9nél járnak már és rohadtul nem cigány senki régen ez volt a természetes csak az idióta globalizmussal bejött a karrier építés meg sok értelmetlen dolog és mindenki 30 évesen akar szülni ami abszurd.
2009. ápr. 16. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is 19 évesen szült...és nagyon is magyarok vagyunk. Én 20 vagyok,de el sem tudom képzelni még,hogy szüljek..sajnos a tanulás miatt. De 30-on alul akarok szülni mindenképp.
2009. ápr. 16. 16:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy büdi a szád?nem fogja el mondani!vagy nem jól csókolsz!de ha már most nem akar csókolózni akkor gáz van!!*
2009. ápr. 16. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Már 5 palival feküdt le!!!Úristen ez ribanc akármennyire is szarul esik és valószínű hogy büdös a szád azért nem akar veled smacizni!*
2009. ápr. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!